Az Fx 8350-et érdemes megvenni ha hosszabb távra tervezek?
Mivel a mai játékok 2-4 magot használnak de a Watch Dogs ami nemrég jött ki az már 8 magot, mert akkor ha úgytekintünk a jövőre akkor már beköszöntenek a 6-8 magos játékok? Intel Javaslatokat nemkérek köszönöm szeretnék AMD-nél maradni!
az fx 8350hez am jólenne a mostani tápom elbírná ?
Corsair VS550 (550W-os)
Watch Dogs gépigény:
8 magos AMD
4 magos Intel
Szerintem ez sokat elmond :)
És inkább a 8320 "éri meg", mert jóval olcsóbb, és majdnem ugyanazt tudja.
35 ezer Ft + Egy hűtő + jó alaplap (a tuninghoz) és hoppá, máris kijött volna egy I5 alaplappal :D
egyrészt az apuk gyengék.
Nem kell tőlük csodát várni, hiszen ez olyan, mintha vennél egy gyengébb processzor + gyenge vga párost.
Másrészt a WatchDogs egy optimalizálatlan játék, ennél jóval ütősebb gépeken is képes szaggatni, pl vezetés közben.
Amúgy 8350-et nem éri meg venni, az egy gyárilag húzott 8320. Hűtőt úgy is kell venned, szóval te is tudod húzni.
És ugye itt jön képbe az i5. A 8320+ hűtő árából simán veszel egy i5-öt, ami erősebb, mint a 8320.
Nem értem miért nem akarsz Intel javaslatokat hallani. Ne legyünk már elvakultak... ebben az árban az Intel a racionális döntés, ráadásul az 1150 új, és még jön rá egy generáció. Szemben azzal, hogy az AM3+ halott (nem jön rá több processzor), régi, sokat fogyaszt.
Minden az i5 mellett szól, nem értem miért akarnál az AMD mellett maradni.
az meg hogy 4 magos, kb semmit nem jelent.
Főleg nem AMD-nél, ahol 2 modulra épül a ''4 magos processzor''. (most apuknál nem vagyok 100%-ig biztos ebben, de nagy a valószínűsége, hogy itt is így van)
Ha azt nézzük a 760k is négymagos, meg mondjuk az i5 4670k, ráadásul alacsonyabb órajelen kegyeg, és mégis ott alázza meg ahol akarja :D Az órajel és a ''magok'' száma nem minden.
A P4 tizen egynéhány éve volt.
A vírusnak semmi köze ahhoz, hogy milyen processzor van a gépben.
Egyrészt a P4 az nem mostanában volt.
Másrészt a processzornak mégis mi köze van ahhoz, hogy mennyi vírust kapott be a géped? Az csak a vírusirtón és rajtad múlik.
Amikor az intel 4 magja kevés lesz, akkor már az AMD ''8'' magjával sem fogsz világot megváltani.
De látom, hogy nekem ez nem fog menni, hogy megértessem veled, hogy az i5 erősebb, főleg hogy még azt sem fogadod meg, hogy ha már mindenképpen amd-t akarsz venni, akkor legalább a 8320-at vedd...
Nem értem miért ennyire csőlátásúak az emberek.
Nekünk is van itthon AMD-s gépünk, mert amikor azt vettük, akkor az volt a jobb befektetés, de most egyszerűen jobban jársz egy i5-tel...
Miert kene pluszt kiadnu?
Amd-re ugy is kell hutot venni, azzal meg arban ugyan ott vagy.
A felelmet meg nem ertem. Ha rengeteg hibas darab lenne, akkor megertem, de igy nem ertem, hogy mitol kell felni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!