Fx 8350re vízhűtést tervezek ez jólenne? Szeretném ha halk lenne a gépem és nemlenne magas hőfokos a procim https://www.pcx.hu/termek/corsair-cwch60-univerzalis-vizhtes -92247
és ebbe a házba tervezem a config-ot
a gépház ugyebár oldalt 1 kicsit vastagított kérdés az hogy most 1 szolid gépházam van ez a gépház is befog férni az asztalom oldalába ahol a számítógép helye van ? nagyon remélem hogy befog férni
+ ezt az alaplapot néztem ki az fx 8350 alá ez jólenne? [link]
Sose volt vízhűtésem, nem tudok hozzászólni.
De tényleg nem értem én se mi ez az 15 mánia :D
Nekem amd apu-m van, és nagyon meg vagyok elégedve a teljesítményével, és az árával is. A gyári hűtőn kívül minden tökéletes. Persze a víz miatt nálad ez se lesz gond. Én is veszek majd valami hűtőt.
A házba belemegy az alaplap, és meg is felel a processzorodnak. Bár én inkább Asus M5A97-szériából választanék valamit, tuning körökben ezt ajánlották én is ezt vettem.
Ami kérdéses: tényleg akarsz egy 40k-s procira 21k-s hűtést? Amit ugyan úgy ventilátor hűt ami a zajt adja léghűtés esetében is. Vizezésnél ha valamit nem jól raksz össze (ereszt)/gyárilag hibás (kommentekben írják), akkor a folyadék a gépedre megy (tápod alul van). Persze a folyadék a profibb rendszerekben nem vezet, csak hőt, nem tudom itt így van-e, de akkor is kellemetlen a folyás.
Ha hűsen és halkan tartanád a géped én inkább 212 EVO-t ajánlanék. Leghalkabb CoolerMaster ventivel adják, hatékony, univerzális és relatíve könnyen szerelhető továbbá feleennyibe kerül és biztonságosabb.
Ha nem vagy a vízhűtés szakavatott híve én nem ajánlanám.
Jah igen, a case-el kapcsolatos kérdésedre: Mérd le, az a legegyszerűbb. De ugye ez pont ott van szélesítve ahol nem kéne, egyerű design cucc. Nem tudom mekkora költségvetéssel dolgozol, de én vennék egy olcsóbb Sharkoon atx házat. Megvagyok vele elégedve és pont processzor magasságban szélesítették ki, ahol szükség lehet rá. És az első venti is piros LED-es 120-as.
Rendelsz Ebayről 2db 30cm-es ledcsíkot 600 forintért és jobban fog kinézni mint ez a ház, és a maradék pénzből is azt raksz bele amit szeretnél, ha szükség van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!