Miért ekkora intel fan itt mindenki?
Figyelt kérdés
Kérem senki ne sértődjön meg ... egy pár hete idejárok olvasgatok miket hogy s mint ajánlotok stb és mindig intelt mert a h97 az a jó és pont és bármikor bárki mást mond akkor az idiótának van tartva és érdekelne hogy miért? főleg itt ugye procikra gondolok miben főleg abban van jelen az intel nah és ez érdekelne hogy ez csak itt van vagy tényleg ennyire jobb az intel ? mivel ha máshol olvasok teszteket az alsó-közép kategóriás pc-kben jobban megéri az amd mint az intel .. meg egy csomószor azt írják hogy 1 szálon erősebb .. na kérlek a játékok nagy része már bőven használ 4 magot ami meg eddig nem használt 4-et azt tuti elviszi a 4 magos amd is ? gondolok itt az amd x4 760K-ra ami helyet g3420-at ajánlanak :D nah és valaki tudna nekem erről a két cégről objektív véleményt alkotni ? csomoszor ugy néz ki mintha az amd-nek leáldozna pedig procikban meg mindig az övéket ajánlják tehát valamit ők is tudhatnak nemde ? meg az apu probléma azt sem értem az miért rossz ? yotuben van 1 csomó videó hogy high beállításokon bf3-4 crysis 3 stb-znek vele vidi kari nélkül és ezért érdekelne hogy ez miért rossz ? ha már elavult meg csak évek után vesszel hozzá egy vidi karit és olcsóbban kijön mint egy VGA + CPU kombo ? :D szóval előre is köszönöm a válaszokat ! és tényleg senki se akadjon ki hogy fel mertem "lázadni" az intel ellen mert csomószor ez megy kommentekbe ha valaki ilyet kérdez egy normális összefoglalást szeretnék :D előre i köszönöm szépen az értelmes válaszokat !2014. aug. 1. 16:36
11/12 BM-Striker válasza:
Azt kell venni, ami jobb vétel márkától függetlenül.
Itt jenileg az megy, hogy mindenki megpróbálja kevés pénzből kihúzni lőerősebb "gamer" gépet, és ette a célra egy i5 vagy egy Pentium jön ki a legjobban árban.
Amíg az AMD nem hoz egy olyan processzor, ami külön felhasználói beavatásozás nélkül nyújtja egy SB alapú i5 szintjét, addig nem tudok minden felhasználónak az AMD-t ajánlani.
Aki tudja hogy mi fán terem a tuning, alulfeszelés és hasonló dolgok, amik szinte kötelező műveltek AMD processzoroknál, azok képesek maguktól összerakni a gépüket.
Aki meg nem azok jobban járnak egy Pentium-mal vagy i5-tel.
12/12 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm szépen a rendes indokokat ! ment a zöld
2014. aug. 1. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!