Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért szinte mindenki csak a...

Miért szinte mindenki csak a PS4 et veszi?

Figyelt kérdés
Miben jobb a PS4 mint az Xbox One?

2014. júl. 31. 13:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

-PS+ : Valamivel drágább mint a Gold de jobbak a játékok is amit kapsz mellé.

-Olcsóbb

-Hardvere jobb (grafikailag, felbontásilag jobb, ha kicsit is de jobb)

-PS4 játékosoknak lett építve, Sony figyelembe vette a készítés során a "kívánságokat" és próbálta teljesíteni

-Jelen állás szerint jobb exclusive-ok (személyes véleményem)

Alapvetően a Microsoft elismerte hogy a PS4 jobban teljesít.

"Xbox One is just announced, while Microsoft admits they have lost the war against Sony PlayStation 4" ; "MICROSOFT ADMITS PS4 IS 50% FASTER THAN XBOX ONE"

DirectX12 nem fog akkorát javítani az Xbox-on hogy behozza a hardver hátrányt adta grafikai lemaradást.

Mindenkinek szíve joga eldönteni melyiket veszi, DE jelenleg én azt mondom hogy PS4 jobb. (régebben hasonló kérdés volt 3+ évvel ezelőtt ps3 vs xbox360, ott xbox360-at mondtam és ezt tartom is, de most ps4.

Ha akarsz nevetni (erősen sarkított, nagyon összevágott) Xbox one összefoglaló[nálam itt dőlt el hogy ps4 lesz]: http://www.youtube.com/watch?v=KbWgUO-Rqcw

2014. aug. 2. 01:04
 12/13 A kérdező kommentje:
De nekem igazából semmi nem tetszik a PS4 ben pedig én nekem ps3 mam van de szerintem a box nak a menüje is jobb meg minden meg nekem maga a konzol kinézetre nagyon tetszik és azt sem értem hogy aki xbox os az miért veszi mégis a ps4 et.
2014. aug. 2. 20:40
 13/13 anonim válasza:

Azért veszik meg mert tudják hogy jobb.

- jobb graf

- több és jobb exkluzív a boxnak az a kevés ami van is csöken pl. Ryse

-olcsóbb

A microsoft már mindent megpróbál de nem tudja a sonyt legyőzni ezen generációban.

2014. aug. 13. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!