Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért szinte mindenki csak a...

Miért szinte mindenki csak a PS4 et veszi?

Figyelt kérdés
Miben jobb a PS4 mint az Xbox One?

2014. júl. 31. 13:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
64%
Hardware, grafika, ár
2014. júl. 31. 13:32
 2/13 A kérdező kommentje:
Hát szerintem grafikailag nincs sok különbség közöttük és az hogy pár ezer forintal drágább a box az semmi. Az az ár amit+ ba költene az ember egy one ra az bejön ha ps en ha veszel egy psn 12 hónapost mert az xbox live olcsóbb.
2014. júl. 31. 13:37
 3/13 anonim ***** válasza:
Igen a ps nek erősebb a hardvere most még nem érzed de majd a későbiekben fogod
2014. júl. 31. 13:57
 4/13 anonim válasza:
25%
Nem igaz...
2014. júl. 31. 13:59
 5/13 anonim ***** válasza:
mi nem igaz?
2014. júl. 31. 14:00
 6/13 anonim ***** válasza:
Egy indok, ami biztos, az az exkluzív játékok.
2014. júl. 31. 14:06
 7/13 anonim ***** válasza:
50%
OFF: Én soha nem értettem miért jó egy konzol, értem én hogy van kinect meg egy csomó marhaság, de amikor egy FPS-t vagy TPS-t kell rajta játszani, az maga a halál. Nyilván meg lehet szokni, de szerintem akkor is PC-n az igazi!
2014. júl. 31. 14:15
 8/13 A kérdező kommentje:
Késöbiekben meg a box hoz jön a directx 12 és azért azis látszani fog.
2014. júl. 31. 16:17
 9/13 anonim ***** válasza:
A 12-es dx mindenre ki fog jonni, majd a ps5-re gondolom, meg az xbox two-ra xD
2014. júl. 31. 21:24
 10/13 anonim ***** válasza:
54%

Az Xbox One úgy néz ki, mint egy VHS lejátszó, a PS4 pedig egy gofrisütő. Heuréka!

Az Xbox One nekem még mindig barátságosabb. Bár keveslem a Halo meg Forza sorozatot exkluzívnak, ebben odaver neki a Sony (például tavaly a Journey-ért könnyeket hullattam). Nekem sosem tetszett a Playstation menüje, a kontroller valami rettenetes, beletörik az ujjam a bal analógba, a FIFÁnál merőlegesen két ujjal billegtettem azt a kellemetlen botot, miközben nevetség tárgyává tettek (nédd mán a hülye parasztot még egy Dualshockhoz se ért, há' mi ez he?). Az Xbox Live még mindig barátságosabb lesz. A Kinect pedig milliószor szórakoztatóbb, mint a Sony bármilyen besült mozgásérzékelős szerencsétlenkedése.

Plusz, egy VHS lejátszót jobban el tudok képzelni a tévém mellett, mint egy gofrisütőt. Az marad a konyhában az asszonynak.

2014. júl. 31. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!