Milyen alaplapot vegyek és milyen 4magos processzort?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Szeretnék beújítani egy új alaplapra és egy processzorra.A lényeg hogy jó ár/érték arányú legyen.A mostani alaplapom típúsa:Asus p54g1t-mlx.Tehát ugyanekkora alaplapra lenne szükségem.Megjegyzésként egy:HD4850 512MB videókártya teljesít a gépemben.Lehet hogy ez az információ hasznos volt,én nem értek hozzá ezért kérdezlek titeket.A processzor legyen 4magos intel márkájú.Én igazából egy i5-ös processzorra gondoltam aminek 1155 vagy 1150 foglalata van.Nem tudom mi a különbség a kettő között amelyik az olcsóbb.A lényeg hogy legolcsóbban jöjjek ki jobban és úgy hogy megérte.Használtan szeretnék vásarolni leginkább.Köszönöm hogy időt fordítottál rám,válaszod előre is köszönöm.2014. júl. 28. 21:06
1/2 anonim válasza:
4440+egy h97 es alaplap de gy ilyen processzor felesleges egy ilyen vga hoz
2/2 anonim válasza:
Igaza van az első válaszolónak, de 4440 helyett 4460 jobban megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!