Milyen paraméterű és max. Nagyságú processzort és memóriakártyát illetve videó kártyát tehetek a alaplapomba, amelyekkel maximálisra turbózhatom a gépemet?
Memóriakártyám, 1,99gb ,processzorom, 2,5gb, socket 478 foglalattal és FSC-Inteli845D alaplapom van, valamint
integrált videó kártyám: Intel(R)82845G/GL/GE/PE/GV).
Ne haragudj Helga, de aki 2.5 Gigabyte-osnak hívja a processzorát, az szerintem ne akarjon számítógépet turbózni...
Messze vagy te még ettől...és nem sértésnek szántam
Így már jó.
Csináltál már tuningot, alkatrészcserét?
Megmondom őszintén erre a gépre én már nem költenék.
Fekvőházas a géped?
Van egy Fujitsu Siemens alaplapod amiben egy Socket 478 proci foglalat található.
Az alaplapod annyira nem elterjedt, hogy hivatalos weboldala is legyen, ott legalább meg lehetne nézni a gyártó melyik procikat támogatja.
De majdnem mindegy is. A socket 478 egy 2002-ben kiadott foglalat tehát 12,5 éves. A mostani procid értéke kb. 2000 Ft.
Az alaplapod értéke kb: 3000 Ft
Az egyetlen aminek értéke van az a memória. 2 GB DDR1-es RAM kb: 12.000 Ft Csak az a baj, hogy DDR3-ast használ mindenki. Tehát eladhatatlan.
A videokártyád foglalata biztosan AGP-s. 2003-ban beszüntették az AGP videokártyák gyártását.
Szóval szerintem felejtsd el ezt a gépet, erre már ne költs pénzt.
Vegyél egy újat, de olyant amit lehet is tuningolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!