Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan lehet törölni a RAM...

Hogyan lehet törölni a RAM memóriából?

Figyelt kérdés
2014. júl. 27. 20:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért kellene törölni belőle?
2014. júl. 27. 20:48
 2/8 halalfalo ***** válasza:
Mivan?
2014. júl. 27. 20:51
 3/8 anonim ***** válasza:
A ram ideiglenes, gyors elérésű, kézzel nem módosítható memória. Szóval mit is akarsz törölni? Amúgy kezdjük megszokni ezeket a troll kérdéseket, minden napra jut legalább egy.
2014. júl. 27. 20:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem ez nem troll kérdés és azt is megmondom h nem értek hozzá és oké h gáz stb, az van hogy folyton összeomlik az internet és azt írja kevés a memoria zárjak be programokat meg hogy mentsem a dolgokat és úgy indítsak újra, de már letöröltöm egy csomó mindent és még ígyis pl a chrome-t el se tudom már indítani mert két perc és vége folyton azt írja hogy összeomlott... és nem tudom mit kezdjek ezzel... légyszíves segítsetek!
2014. júl. 27. 21:21
 5/8 A kérdező kommentje:
A windows súgó pedig ezt adta ki hogy miért okozhat problámát a kevés memória és a RAM-ot írta és a virtuális memóriát meg lapozófájt, aztán rámentem és tényleg fullon van de nem tudom hogy tudnék kevesebbet csinálni....
2014. júl. 27. 21:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Vegyél ramot.
2014. júl. 27. 21:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Töröld ki a sok szemét vírust/kémprogramot/reklámprogramot és mindjárt felszabadul némi RAM-od! A hozzáértésedből ítélve -nem rosszallásból, hanem mert ez a legjobb megoldás- pedig jobban járnál, ha újrarakatnád egy hozzáértővel a géped, majd elmagyaráztatnád vele, hogy mire kell ügyelned.

G.

2014. júl. 27. 21:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Mennyi ramod van?
2014. júl. 27. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!