Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy lehet egy már megcsinált...

Hadar István kérdése:

Hogy lehet egy már megcsinált wifi hálózatot törölni?

Figyelt kérdés
TL-WR740N router telepitő CD jével előbb véletlenül csináltam egy jelszó nélküli hálózatot, de nekem jelszóval kellett volna ezért csináltam mégegyet, de most az van hogy megvan mind kettő és nem tudom őket törölni, mert semmi programot nem találtam a gépen ahol ezt megtudnám tenni. Rendszer: xp

2014. júl. 23. 13:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Tudsz is hozzá csatlakozni jelszó nélkül, vagy csak ott maradt?

Ha nem, akkor hagyd, csak megjegyezte a géped, de valójában már csak a jelszavas létezik...

2014. júl. 23. 14:06
 2/11 anonim ***** válasza:

firefox.chrome valamilen böngésző

felülre: tplinklogin.net

admin

admin

wireless-

-wireless securuty

-wpa/wpa2

-version:wpa2 psk

-encryp...:aes

-psk password:(amit akarsz)

2014. júl. 23. 14:10
 3/11 A kérdező kommentje:
mindkettőhöz tudok csatlakozni, de a jelszó nélkülit törölni szeretném, mert arra akárki felléphet
2014. júl. 23. 14:13
 4/11 A kérdező kommentje:

na ez a második érdekes:

beléptem minden jó csak itt hogy tudom törölni ezeket a kapcsolatokat?

2014. júl. 23. 14:18
 5/11 anonim ***** válasza:
Akkor most mit akarsz törölni ? MOst elmodntam neked hogyan kell beállitani jelszót.
2014. júl. 23. 14:20
 6/11 anonim ***** válasza:

Úgy tudod törölni hogy megkeresed a képen látható menüt és a Forwarding fülre mész és kijelölöd a törölni kívánt portot

[link]

2014. júl. 23. 14:21
 7/11 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti kommentelő: igen azt meg is csináltam, hogy ne tudjon senkisem fel lépni a wifim re, de most az van hogy van két kapcsolat megosztva és mind a kettő jelszós egyiket törölni akarom

Utolsó komm.: igen rámentem meg minden és kiadott ilyen cuccokat hogy irjam be a sevixe port, internal p. ,IP stb most ezt irjam be vagy mi ? nem vágom a dolgot

2014. júl. 23. 14:26
 8/11 anonim ***** válasza:
Esetleg be van kapcsolva a guest network ?
2014. júl. 23. 14:28
 9/11 anonim ***** válasza:

Így próbáld meg: Forwarding fül és a törölni kíván tort végén ott van hogy Delete és arra rámész és törli a portot.

[url= [link]

2014. júl. 23. 14:47
 10/11 A kérdező kommentje:

Forwarding: egy semmitsem ad ki ://

max anyira lehet kattintani hogy Add New...

2014. júl. 23. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!