Télen nektek is befűt a gép a szobába?
Figyelt kérdés
Nekem ilyen 2 az egyben van. Télen amikor a lakás többi részében 20 fok van, akkor a szobámban van vagy 25-26 fok, és itt a legjobb lenni. Ugyanakkor a gépházam, első ventije nem fújja hanem szívja a levegőt, így leszűri a port a levegőből. A hátrány csak az, hogy 2 hetente 2 cm-es vastag port kell róla letakarítani!2014. júl. 26. 18:31
1/10 anonim 

válasza:

Nálam is így van csak az a baj, hogy most nyáron még jobban felfűti a szobát :)
2/10 A kérdező kommentje:
Nekem nem! :) pedig egy i5 4440 és egy r9 270x és egy chieftec ctg 550 eléggé nagy teljesítményű
2014. júl. 26. 18:38
3/10 soccerway 

válasza:

itt nem, inteles gép nem AMD :)
4/10 anonim 

válasza:

Mivel nem amd-m van, ezért nem (tudom, ez gonosz volt :D)
5/10 anonim 

válasza:

Első válaszoló vagyok: Igen azt el is felejtettem mondani, hogy AMD-s vagyok :D
6/10 A kérdező kommentje:
nem volt gonosz! Amúgy a régi gépem amiben azt hiszem 2. generációs intel pentium proci volt, az jobban fűtötte a szobát mint ez!
2014. júl. 26. 18:41
7/10 anonim 

válasza:

Haveromnak 28 fokra fűti a szobát a gyári hűtős Intel pentium d935 :D
8/10 anonim 

válasza:

Nekem igen! AMD Phenom II X4 965 BE + R9 280
Legalább 5 fokkal melegebb van nálam mindig :D
De a teljesítmény sem semmi
9/10 A kérdező kommentje:
Az biztos!
2014. júl. 26. 18:50
10/10 anonim 

válasza:

Nekem az r9 280x dcu2 top fűt be :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!