Szerintetek mennyit érdemes egy számítógépre költeni?
Figyelt kérdés
Mennyi az az összeg aminél nem érdemes többet kiadni? Persze perifériák nélkül értem.2014. júl. 24. 12:45
1/15 anonim válasza:
attól függ mire akarják használni. egy tűrhető gamer gép 160-180k-ból kijön
4/15 anonim válasza:
#2 vagyok, a mostani gépem 120k-ba került, de ha tehetném, 500 ezret költenék rá.
5/15 anonim válasza:
sok mindentől függ: anyagiaktól, igényektől és hogy mennyi időközönként cserélsz gépet.
6/15 anonim válasza:
200 ezerből majd ultrán tudsz játszani egy jó darabig én semmiképpen nem költenék 200-nál többet rá egyszerűen jobban járok ha van 400 ezrem félreteszem 200-at és abból ujjat veszek amikor már elavult az előző egyszerűen a fél millás gép is elavul pár év múlva ...
7/15 halalfalo válasza:
Szerintem egy gamer gépre 180-200 ezret. Ha okosan válogatod össze, 5 évig nem kell cserélni semmit, csak a videokártyát úgy 3 év után. (és esetleg RAM bővítés) És menni fog vele minden előszőr ultrán, aztán highon, majd mediumon. De mire eléred a medium szintet, úgyis jön az új videokártya bele. :)
8/15 anonim válasza:
Én épp most rakok össze egy mini itx gamer gépet, 180-ban megállt. (8 giga ram, 4 magos proci, gépház, minőségi táp, alaplap, ssd, erős videokártya)
Nagyobb gépház esetében olcsóbb. Szóval ahogy felettem is mondták, egy 8 magos processzorral ellátott, 8-16 giga ramos gépet am3+ alaplappal, egy márkás táppal és egy izmos, R9-es videokártyával ki tudsz hozni 200-ból. Igényeidtől függ. Mindenesetre ez évekig megállja a helyét.
9/15 anonim válasza:
Na ja, de egy 4 magos i5 sokkal erősebb és kevesebbet fogyaszt, mint egy 8 magos amd.
10/15 anonim válasza:
Új alkatrészekből netezésre office-ra 60-80 ezer
Használtan 20-30 ezer
Kezdő és annak aki nem olyan igényes játékra 90-120 ezer
Haladó játékra, max grafikán, egy monitorral, 150-200 ezer
Profi játékosoknak 3-6 monitorra 400 ezer-1,5 millió
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!