Milyen programokat érdemes csinálni akár okostelefonra, akár számítógépre, amit legfeljebb 5 dollárért el lehetne adni?
Játékokat mindenképpen, gamerek voltak, vannak lesznek.
Segédeszközök, például naptárak, amik szólnak előre, hogy mi mikor lesz, mikor mit kell csinálnod, stb.
Kényelmi szoftverek, amik szólnak ha pl e-mail érkezett vagy üzenet.
A fontos, hogy minden designos legyen, tehát nézzen ki valahogy, mert ma már rengeteg ilyen programok vannak.
Egy olyan programot, amivel megoszthatod a vágólapot a géped és a telefonod között. Fusson mind a két platformon egyszerre, felhasználóneves/jelszavas bejelentkezés mindkét félről, majd a háttérben futva néha lekéri a vágólapot a saját eszközéről, ha észrevesz változást, azt felrakja egy szerverre. Mindkét eszköz ránéz néha a szerverre. Ha azt látja, hogy más a vágólap, akkor megváltoztatja. Mindenzt a háttérben mindkét platformon, észrevétlenül.
És kérlek, legyen nekem ingyenes. Sokat fogsz vele keresni, én meg régóta szeretnék már egy ilyen alkalmazást.
(Arra figyelj, hogyha fájl van a vágólapon (ami 1 giga), azt ne rakja fel a szerverre. Nem éri meg.)
Köszönöm mindenki válaszát. Fel vagytok pontozva. Gondolkozom elég sokat. Kisebb játékokra gondoltam először.
Kedves utolsó: elég jól feladtad a leckét :), el lennék vele egy darabig mire rendesen megcsinálnám (már ha megtudnám). Kihívás elfogadva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!