Egy CN-0UY253 típusú alaplaphoz milyen gépház kell?
Figyelt kérdés
Van egy CN-0UY253 típusú alaplapom de nem tudom, h milyen gépházba illik bele :(2014. júl. 22. 22:06
1/9 anonim válasza:
2/9 anonim válasza:
Képet mellékelj mert a dellnek van ellentétes oldalú háza is. vgay nézz meg egy sima lapot s ha ez ellentétes akkor fordított ház kell hozzá.
3/9 anonim válasza:
Igen vagy az egyes által linkelt házba. Sztem add el s vegyél egy rendest amúgy sem túl jó lap már.
4/9 A kérdező kommentje:
Tudnátok ajánlani egy olcsó gépházat hozzá?
Így néz ki: [link]
2014. júl. 22. 22:22
5/9 A kérdező kommentje:
Szerintetek ez így jó config?
Alaplap:CN-0UY253
Videókártya: Ati Radeon HD 4550
Proci: Intel pentium D 925
Ram: 3Gb 800Mhz
2014. júl. 22. 22:28
6/9 anonim válasza:
7/9 A kérdező kommentje:
Nincs más választásom, ezt a lapot vettem, azt írták, h ATX-es... kell a gép ezért muszály lesz megoldanom valahogy..
2014. júl. 22. 22:36
8/9 anonim válasza:
hát ezzel téged jól átvágtak
nem szabvány ATX
9/9 anonim válasza:
Mutatok még neked ilyen hasonló alaplapokat amiket a Dell szokott gyártani és nem szabványosak akármilyen számítógépházzal , csakis a sajátjukba teheted bele:
olyasmi ez mint ahogy egy laptopba sem tehetsz bele akármilyen alaplapot csakis a sajátját.
Játékra szeretnél számítógépet összerakni?
Ne használt alkatrészekből válogasd össze a géped ha még nem csináltál ilyent.
az alaplap egy vicc
a proci lassan 9 éves lesz
a videokártya nem játékra való 2009-es darab
a RAM elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!