Mi baja lett a gépemnek?
Figyelt kérdés
Van egy P4-es gépem a mai nap folyamán vettem egy DDR1 1 GB
Rammot és amikor beletettem a gépbe és bekacsoltam nem ad képet a monitor is tovább villódzik és nem csinál semmit a
billentyű bevilan ! már próbáltam más vga-val de semmi ha vissza teszem a régi rammot is ugyan ez a helyzet !
mi baja lett és lehet még kezdeni vele valamit ?
2014. júl. 22. 15:17
1/6 halalfalo válasza:
Nem mozgott ki valamilyen kábel szerelés közben?
Sokszor előfordul ilyen, és nem is gondol rá az ember. :D
2/6 A kérdező kommentje:
Átt néztem mindent ki és újjra be dugtam de sajnos nem ez a baja,meg néztem másik monitoron is ugyan e a hiba
2014. júl. 22. 15:23
3/6 anonim válasza:
ha áram alatt szerelted a gépet, akkor az, és tönkrevághattad az alaplapodat. ha másik vidikártyával sem megy, csak megerősíti a hibás alaplap elméletet
4/6 A kérdező kommentje:
Nem volt áram alatt a gép, ez tudom biztosra más ötlet ?
2014. júl. 22. 15:26
5/6 A kérdező kommentje:
amúgy már egyszer ezt a hibát meg csinálta velem és akkor egy idő uttán mikor bekapcsoltam volt kép rendesen
2014. júl. 22. 15:30
6/6 anonim válasza:
akkor rúgj bele egy nagyot acélbetétessel, kontakthiba lesz valahol. lehet el van használódva az AGP aljzat (gondolom nem PCIe). ha a rugdosás nem jön be, akkor fújsz bele kis kontakt spray-t, ha nincs olyanod, azt venni kell, barkácsboltban, vagy elektronikai szaküzletben nézz körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!