Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Csak én vagyok ilyen peches?

Csak én vagyok ilyen peches?

Figyelt kérdés
Szóval. Egyik nap nem nyitott meg egy képet se a gépem és teljesen be volt lassulva, + előtte hetekben ha bekapcsoltam a gépet mindig úgy indult, hogy: kékhalál, windows normálmodú indítása,kékhalál. aztán nagy nehezen beszenvedte magát. Újraindítottam a gépet, remélve, hogy az xp újratelepítése megoldja a problémát, azonban az újraindítással csak mégtöbb probléma lett: Nem nyílik a lemez meghajtó. + a bootolás is csak tabot nyomogatva ment tovább... -.- Aztán amikor nagynehezen be tudtam lépni, sajátgépre kattintva tök üres az egész, meghajtókat, se semmit nem ír ki, vezérlőpultban ugyanez. + alkalmazásokat is csak úgy tudok megnyitni, hogy jobb klikk-> megnyitás. Áhh...nemtudom mit tegyek. Szervíz?
2010. jan. 8. 20:53
 1/4 anonim válasza:
Talán a merevlemez kezdi felmondani a szolgálatot. Azt mondanám, hogy telepítsdd le a HD Sentinelt az jelezné ha van hiba, de így nem fog menni...
2010. jan. 8. 22:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Idén februárban a régi gépem ugyanezt tette, februártól elszenvedtünk májusig. Már elkezdtem újratelepiteni, amikor tönkrement a winchester. Még jó, hogy előtte mindent lementettem. Az igaz, hogy kilenc éves gép volt már, egyszer cseréltettem winchit. Mentsd el az adataidat sűrgősen, aztán cseréltesd ki, ha nem értesz hozzá.
2010. jan. 8. 23:35
 3/4 A kérdező kommentje:
hát az én gépem 8 éves, 2 winyo van benne. Este kikapcsoltam a gépem és most működik a lemezmeghajtó, gondoltam, hogy akkor újratelepítem az xp-t. erre xp újratelepítése közben is folyton kékhalálozik -.-
2010. jan. 9. 11:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Minél előbb szerezz be új vinyókat. Ha közben nem volt cserélve egyik sem, a nyolc év nagyon sok. Ezen nem segíthet az újratelepités. És mentsd le az adataidat, mert minden el fog veszni. Éppen tegnap hallottam, hogy egy havernek minden odaveszett a rossz vinyó miatt. Siess vele.
2010. jan. 9. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!