Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Peches vagyok nő fronton?
16 évesen: belezúgok legjobb csaj barátomba, már majdnem elmondom neki, hogy mit érzek, amikor bejelenti, hogy bepasizott, egyik haverommal.
18 évesen: a csaj szakít haverral, mondom hagyok neki időt 2 hónap, mire összeszed egy másikat. Innentől kezdve nem érdekelt.
19 évesen: egyetemi tenisz klub megteszik egy lány együtt játszunk, bepróbálkozok, hát nem előtte való nap jegyezték el.
20 évesen: megismerkedek egy fiatalabb lánnyal 18 kicsit szeleburdi de aranyos, fűzöm mire bejelenti neki csak a 30-as pasik jönnek be.
21 évesen: életem első igazi hatalmas szerelme, és a csajnak se voltam közömbös csak volt egy 7 éves kapcsolata, megszívtam nem hagyta miattam.
22 évesen: megismerek egy tündéri lányt tetszik, de nem igazán értem, hogy miért nem változnak a dolgok, ő független akar lenni egy ideig.
22,5 évesen: bomba nő, tetszik, ismerkedünk, egyszer csak hát van pasim
Most: tele van a hócipőm és a kedvem elment mindegyiktől, magányos farkas lettem...
Utolsó (Y) Like!
Előtti buz* nem leszek :S.
pedig kéne.
néha jobb félretenni a büszkeségünket, és átadni magunkat a vágyak végeláthatatlan labirintusának.
1 majdnem átállt 19 éves fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!