Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Peches vagyok nő fronton?

Figyelt kérdés

16 évesen: belezúgok legjobb csaj barátomba, már majdnem elmondom neki, hogy mit érzek, amikor bejelenti, hogy bepasizott, egyik haverommal.

18 évesen: a csaj szakít haverral, mondom hagyok neki időt 2 hónap, mire összeszed egy másikat. Innentől kezdve nem érdekelt.

19 évesen: egyetemi tenisz klub megteszik egy lány együtt játszunk, bepróbálkozok, hát nem előtte való nap jegyezték el.

20 évesen: megismerkedek egy fiatalabb lánnyal 18 kicsit szeleburdi de aranyos, fűzöm mire bejelenti neki csak a 30-as pasik jönnek be.

21 évesen: életem első igazi hatalmas szerelme, és a csajnak se voltam közömbös csak volt egy 7 éves kapcsolata, megszívtam nem hagyta miattam.

22 évesen: megismerek egy tündéri lányt tetszik, de nem igazán értem, hogy miért nem változnak a dolgok, ő független akar lenni egy ideig.

22,5 évesen: bomba nő, tetszik, ismerkedünk, egyszer csak hát van pasim

Most: tele van a hócipőm és a kedvem elment mindegyiktől, magányos farkas lettem...

2011. szept. 29. 19:20
 1/9 anonim ***** válasza:
igen
2011. szept. 29. 19:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Kezdj pasikkal, talán több szerencséd lesz.
2011. szept. 29. 19:22
 3/9 anonim ***** válasza:
üdv a klubban tesó!
2011. szept. 29. 19:23
 4/9 A kérdező kommentje:

Utolsó (Y) Like!

Előtti buz* nem leszek :S.

2011. szept. 29. 19:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Na ez úgy müködik, hogy mindenkivel megtörténik ez, de bepróbálkozik még 50nél...és valamelyik csak összejön.Sajnos én is ilyen vagyok, csak azok jönnek össze akikbe nem tudok beleszeretni, viszont akik nagyon tetszenek mind elútasitanak(Van barátja stb...).Viszont rájöttem egy dologra...az életben könnyed kell lenni...elutasit attól még viccelődhetsz vele és láss csodát ha ezt lazán csinálod több időn át, már az se fog számitani neki, hogy van barátja...igy megy ez sajnos...sokszor csak a módszeren és a kitartáson múlik.
2011. szept. 29. 19:32
 6/9 anonim ***** válasza:

pedig kéne.

néha jobb félretenni a büszkeségünket, és átadni magunkat a vágyak végeláthatatlan labirintusának.

1 majdnem átállt 19 éves fiú.

2011. szept. 29. 19:33
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 15 csajjal jártam így mind egyik azt mondta bocs csak haverok lehetünk az élet nagyon nagy szívás túd lenni bár 19 éves vok 20 leszek 4 hónap múlva remélem addigra valami csoda fog történni bár amekkora mákom szokott lenni :) na m1 !
2011. szept. 29. 19:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem peches vagy, csak csúnya. Ezek majdnem mind kamu dumák, a legtöbb csaj nem fogja megmondani, h azért nem kellesz neki, mert csúnya vagy.
2011. szept. 30. 08:41
 9/9 10 deka farhát ***** válasza:
Nyugi. Majd befut az igazi. Ne görcsölj ezen, mert az nem vezet jóra. Ennyi!
2011. okt. 4. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!