Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen márkájú billentyűzetek...

Milyen márkájú billentyűzetek vannak, amiknek olyan lapos a gombja, mint egy laptopnak?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ritka az ilyen billentyűzet, de nagyon szeretnék olyat (a régi sajnos már kontakthibás). Ha valakinek van ilyen, vagy tud ilyenről, legyen szíves, írja meg a típusát!
2010. jan. 8. 20:26
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
air touch
2010. jan. 8. 20:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Márkáját nem tudom pontosan, de az Electroword-ben láttam sok féle billentyűzetet és ott volt olyan lapos is.
2010. jan. 8. 20:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem összehajtható kell. Teljesen átlagos magyar nyelvű billentyűzet, olyan lapos gombokkal, mint egy laptop. Vagy ha más nincs, akkor ahhoz hasonlóval. Utálom, mikor kidüllednek a billnetyűk és nagy hely van közöttük.
2010. jan. 8. 20:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Btech BVK-8519 Lapos, és ki/be kapcsolható háttérvilágítása van a billentyűzetnek.
2010. jan. 8. 21:01
 5/6 anonim válasza:

Nekem ilyenem van:

[link]

pleomax.

én szeretem nagyon:)

2010. febr. 14. 10:44
 6/6 anonim válasza:
szinte mindegyik márka csinál olyat, általában azoknak a billentyűzeteknek a neve slim szokott lenni
2010. ápr. 26. 02:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!