Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Notebook router összeköttetési...

Notebook router összeköttetési gondom van?

Figyelt kérdés
Van egy dell notebookom amire be lett kötve a vezetékes internet.Mivel a helyi kábeltévénél vagyunk,így a netünk is ott van így kellett vennem egy routert amit persze a laptopra telepítettem fel mivel másom nincs.Ha kihúzom a vezetékes netet a telefon ugyanúgy észleli a wifit de a gép nem pedig új fajta kéne neki.Tehát a gépen csak zsinórral van net.Mit tudok tenni mit csinálhattam rosszul?a gépemmel a routerrel vagy a vezetékes nettel van a gond?Mit tehetek?

2014. júl. 16. 00:09
 1/3 Argloss ***** válasza:

Vezérlőpult -> Eszközkezelő

- Fel van telepítve a vezeték nélküli (wireless/wifi) kapcsolathoz szükséges driver? (hálózati kártyáknál 2 dolognak kell lennie, a kérdőjeles dolgok nincsenek telepítve)

- Engedélyezve van? (lefelé mutató nyilacska az ikonnál azt jelzi, hogy le van tiltva az eszköz, jobb klikkes menüben engedélyezhető)

2014. júl. 16. 01:03
 2/3 Argloss ***** válasza:

Itt egy kép, ha nem lettem volna érthető:

[link]

2014. júl. 16. 01:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Jujj sikerült nagyon szépen köszönöm annyit küszködtem vele :)
2014. júl. 22. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!