Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek melyik az előnyöse...

Szerintetek melyik az előnyösebb ár/felhasználhatóság szempontjából, két erős router WDS módban vagy egy erős router és egy Wifi jelerősítő, repeater?

Figyelt kérdés

Neten 6-7 ezertől vannak ezek a jel erősítők, az erősebb 300 megás 2 vagy 3 antennás routerek amiket össze lehet kötni wds-el azok is innen indulnak szerintem a router előnyösebb, mert ha véletlen gyenge a jel a távolság vagy az akadályok miatt akkor ez antenna cserével orvosolható, de a jelerősítőt nem tudom hogy lehet e állítani hogy erősebben sugározzon de külső antennát meg ahogy néztem őket neten, még a drágábbakra se nagyon lehet vagy legalább is nem találtam olyat... meg a két router szerintem abból is jobb hogy ha nem kell már akkor elteszem, vagy ha egyik meghibásodik ott a másik..

Én a két routeres megoldást választottam mert volt egy router amivel addig vacakoltak a garanciánál, mert elromlott, hogy már nem voltam benne biztos hogy kapok helyette másikat, vagy hogy az árát visszakapom-e hogy vettem helyette egy 300 megás routert, aztán kb 1-2 hónappal később csak sikerült kiharcolni hogy cseréljék, és így az elromlott 54 megás helyett kaptam egy 150 megásat, és mivel az én szobámban van a net és a router is és a folyosón van egy kandalló, így nem tud a két antennás routet a ház másik sarkába sugározni, így a mellettem lévő szobába, a szekrénysor tetejére betettem a 150 megás router, és ráállítottam WDS-móddal a szobámbanlévő routerre, így igaz L alakban de a ház minden pontján lehet fogni a jelet...

Én így gondolom, de érdekel hogy nektek mi a véleményetek, illetve ti hogy oldottátok meg a gyenge wifijel gondot, már ha van ilyen gondotok...

2014. júl. 15. 09:45
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!