Van olyan wifi antenna ami veszi a ruter jelét lé továbbítja (egyfajta kiterjesztése hogy nagyobb legyen a lefedése a wifinek)?
Szia! Az eszközt "repeater"-nek hívják.
Magyarul ismétlő.
Wifi repeater (Ahogy nézem majdnem 10 000Ft és nem tudom, hogy mennyire működőképes. Még nem használtam)
Jó téma ez ilyenkor fél 12-kor :D
Szép estét!
Akkor marad a +1 router vagy kábel rejtegetés, de ha még egy routert kötsz be ahhoz is el kell vezetni a kábelt hozzá.
Ezt a repeatert én sem használtam még, de ár alapján olcsóbban jössz ki plusz routerrel.
De ha 2 router van az nem jó.
1. Probléma erősítésre hogyan használod kábel kell.
2. Probléma esetleges interferencia.
Szerintem a szakszerű megoldás a repeater.
Ha szakkereskedésben veszed akkor tuti odaadják, hogy visszahozod ha nem jó.
Egy kábel néküli router repeaterként használata.
Az interferenciát nem hiszem hogy gond lenne, de tényleg a repeater lenne a legszakszerűbb.
Lapika: Van olcsóbban is jelismétlő, mint 10 eFt.
http://www.youtube.com/watch?v=jiuPZKkpnN8
Igazából nekem is nagyon eltérőek a tapasztalataim. Valahol beüzemeltem és tökéletesen működött minden igényt kielégítve, valahol az istennek se sikerült beüzemelni, valahol meg működött ugyan, de nagyon instabillá tette a Wi-Fi hálózatot.
A legbiztosabb még mindig az UTP kábel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!