Van olyan hogy egy notebook alapból úgy jön ki a gyárból, hogy szarul van felpasztázva a processzor, vagy régi elöregedett a paszta?
Figyelt kérdés
már csak azért kérdezem mert a családban van két gép, enyém packard bell tesómé hp, és a hp most egy hónapja jutott oda hogy nem volt elég a portalanítás, a packard bell-t meg 3 vagy 4 hónapos kora óta 3-4 hetente kellett portalanítani a hp meg 3 éves korára jutott el idáig, aztán fogtam mindkettőt és újrakentem és itt van már egy hónapja a pb-nek még egy fokkal sem magasabb az átlaghőmérséklete mint pasztázás után...2014. júl. 12. 22:02
1/6 anonim válasza:
Gondolom olcsó 100e Ft kategóriás gépekről beszélünk, így igen ott nagyobb eséllyel fordul elő a hibás pasztázás. ELőfordul felsőkategóriás gépeknél is, de kevesebb sokka.
2/6 A kérdező kommentje:
hát a pb másfél évvel ezelőtt 84 ezer volt, a hp meg 3 éve 100 ezer
2014. júl. 12. 22:07
3/6 anonim válasza:
Van, ilyen alacsony árkategóriában nyilván gyakrabban.
4/6 A kérdező kommentje:
hát ez nem igaz, haljátok... hogy ennyire skótok legyenek... -.-" azt a max 40-50 forintnyi pasztát sajnálni...:| mert nem kell annál több egy gépre... én kb 3 éve vettem 5 mili ezüstkolloidos pasztát 500 forintért aminek még fele megvan, egy hónapja használtam utoljára és még semmit nem csökkent a hatásfoka... és újrakentem vele kétszer egy asztali ( cpu+vga ) meg még egyszer egy másikat, meg két notebookot... és még fele megvan...
2014. júl. 13. 08:12
5/6 A kérdező kommentje:
ami alapból rajta volt az meg 3 hónapos koráig alig vitte... a hp-s gép meg több mint egy éves korár jutott oda hogy havonta, utóbb már sűrűbben kellett portalanítani...
2014. júl. 13. 08:13
6/6 anonim válasza:
Ez nem így működik, ahogy gondolod, hogy sajnálják rá az 50 forintnyi pasztát.
Nézz utána, hogyan működik a tömegtermelés.
Ilyen dolgok előfordulnak.
Ezért tudsz olcsón vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!