Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik notebook-ot vegyem,...

Melyik notebook-ot vegyem, melyik a jobb? I3 vs i5? Radeon HD vs intel HD Graphics?

Figyelt kérdés

Az eggyik egy Hp 630, a másik pedig egy, Asus Taichi 21-CW005H..

Asus Taichi 21-CW005H

Ebben egy, Intel HD Graphics 4000, vga van ami jobb mit az ami a hp ban van, viszont ez integrált, és csak a prociban van vga az asus-ban..

Míg a hp 630

Egy radeon hd 6370 vga

És azt hiszem egy,I3 M370 ha jól tudom ebben van integrálva vga..

És akkor az lenne a kérdés hogy a hp 630 dupla vga-ja a, vagy az asus é a jobb?

A ram ugyan olyan, procit meg nem nagyon ismerem..

2014. júl. 5. 18:31
 1/3 Komplikato ***** válasza:

Intel HD már sokkal jobb, mint a régi Intel motyók, de szvsz semmivel sem jobb az AMD és NVidia jelenlegi integrált cuccainál. Driverei meg már anno '97-ben az i720/740 óta is rapszodikusak eléggé. Viszont az i5 proci picit combosabb.

Konkrétan MIRE kéne a gép?

Mert játékra egyik sem igazán ... egyéb esetben meg inkább i5.

2014. júl. 5. 19:15
 2/3 A kérdező kommentje:

Hát, játékra is, de nem a nagyon komolyra ,mert arra ott az xbox. Leginkább ha játék akkor páregyszerű, multis , pl cs, mta, cod, bf2, minecraft...

De notebookchecken, szoktam nézni milyen gamek mennek rajta, és így szoktam eligazodni...

Pl a 4000-es tesztjt. [link]

Nameg konvertálásra, videó szerkesztés(sony vegas), photoshop, stb, ha jól tudom ezek cpu függők...

A hd6370m ennél játéknál gyengébek az fps számai, de pl ugye ott a HD6370m + Intel Graphics Media Accelerator HD (GMA

HD) és így egyben most erősebb, vagy gyemgébb az Intel hd 4000es nél?

Persze játéknál..

2014. júl. 5. 20:46
 3/3 A kérdező kommentje:

Vagy lehet hogy rosszúl tudom, de nem úgy van hogyha egy laptopban, két db VGA van ,akkor azok egyszerre működnek? Legalább is játékoknál..

:/

2014. júl. 5. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!