Melyik notebook-ot vegyem, melyik a jobb? I3 vs i5? Radeon HD vs intel HD Graphics?
Az eggyik egy Hp 630, a másik pedig egy, Asus Taichi 21-CW005H..
Asus Taichi 21-CW005H
Ebben egy, Intel HD Graphics 4000, vga van ami jobb mit az ami a hp ban van, viszont ez integrált, és csak a prociban van vga az asus-ban..
Míg a hp 630
Egy radeon hd 6370 vga
És azt hiszem egy,I3 M370 ha jól tudom ebben van integrálva vga..
És akkor az lenne a kérdés hogy a hp 630 dupla vga-ja a, vagy az asus é a jobb?
A ram ugyan olyan, procit meg nem nagyon ismerem..
Intel HD már sokkal jobb, mint a régi Intel motyók, de szvsz semmivel sem jobb az AMD és NVidia jelenlegi integrált cuccainál. Driverei meg már anno '97-ben az i720/740 óta is rapszodikusak eléggé. Viszont az i5 proci picit combosabb.
Konkrétan MIRE kéne a gép?
Mert játékra egyik sem igazán ... egyéb esetben meg inkább i5.
Hát, játékra is, de nem a nagyon komolyra ,mert arra ott az xbox. Leginkább ha játék akkor páregyszerű, multis , pl cs, mta, cod, bf2, minecraft...
De notebookchecken, szoktam nézni milyen gamek mennek rajta, és így szoktam eligazodni...
Pl a 4000-es tesztjt. [link]
Nameg konvertálásra, videó szerkesztés(sony vegas), photoshop, stb, ha jól tudom ezek cpu függők...
A hd6370m ennél játéknál gyengébek az fps számai, de pl ugye ott a HD6370m + Intel Graphics Media Accelerator HD (GMA
HD) és így egyben most erősebb, vagy gyemgébb az Intel hd 4000es nél?
Persze játéknál..
Vagy lehet hogy rosszúl tudom, de nem úgy van hogyha egy laptopban, két db VGA van ,akkor azok egyszerre működnek? Legalább is játékoknál..
:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!