Melyik a jobb processzor? AMD X4 A10 7850K vagy Intel core i5?
# 21
Személyeskedést még mindig alaptalannak tartom.
A szóhasználat megítélése meg saját preferencia kérdése, szerintem a mindennapokban is így kéne kifejezni magunkat, vagyis gyk-n se árt. Te ezt nagyzolásnak tartod, én kötelező minimumnak. Ezen kár összeveszni, vitázni meg végképp.
Én ignoráltam mindenkit!
Am nem tudom gyerekek de érdekes módon én egyből értettem mit jelent pedig igazi falusi suttyó vagyok, érdekes ha valaki kicsit normálisabb szavakat használ a "fogd be a pofád és társainál" az már biztos nagyzolni akar és nagyképű...aki ezt gondolja az csakis saját magáról állít ki szegénységi bizonyítványt.
bizony a hírek is beszámoltak róla, hogy egy A10 6800k -t sikerült folyékony nitrogén hűtéssel 8519 MHz-re tornázni :)
Itt a videó róla:
https://www.youtube.com/watch?v=DSj4rvSXT-M
érdemes eltekerni 8 perc 29 másodpercig.
Mert az egész mutatvány 8 perc 31 másodpercig tart :)
-a proci (APU) élt 2 másodpercet :)
utána látható pár BIOS reset, meg bekapcsolási próbálkozás, de feleslegesen, végleg elszállt a gép :)
A Dying Light-ot az 5800k-is viszi sőt nincs olyan mai játék ami ezeken a procikon nem indul el de mindenki megtudja nézni gépigényen én nem akarom megbántani az inteleseket de aki nem tud megvenni egy 100-ezres procit annak a 6800k is bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!