Melyik a jobb processzor? AMD X4 A10 7850K vagy Intel core i5?
# 11
Több okból vérzik ez. Egyrészt az egyszeri user aki még a windowsal is bajban van pont ilyen tuningot fog otthon csinálni..Azonfelül meg a tesztben lemérték két játékkal ahol még az egyikben alapon is VGA limitet mutat, ennél több kell hogy olyan következtetéseket tegyél.
# 13
Szerintem itt nem az egyszeri user fog ilyen procit venni, ő nekik bőven megfelel az i3-4340 3.60GHz is. Azok fogják átgondolni, akik A10 7850K esetleg a tuningos FX-ben gondolkodtak. Ha figyelmesen végigolvasod, akkor láthatod, hogy a G3258 4,5ghz-4,8ghz-n nincs proci limit és mellette egy GTX 780 Ti. Egyébként alapon egy GTX 780 Ti mellett egy FX 6300 is cpu limites, de lehet, hogy egy AMD FX-8320-as is az lenne.
Itt egyesek folyamatosan arra várnak, hogy valami isteni sugallatra a többmagos procik (pl:FX-6300-->FX-8350) mag amögé utasítsák az erős kétmagosokat, játékok alatt (pl: i3 4340 -->i3-4360, esetleg Pentium G3258) Csak azt nem veszik figyelemben, hogy folyamatosan jönnek az új architektúrára épülő feldolgozó magokkal ellátott 2 magos procik amelyek, lazán lekörözik a régebbi architektúrára épülő 4-6-8 magos procikat. Erre mondják, hogy a fejlődésnek és az üzletnek nem lehet az útjába állni. Sok emberkét fájdalmasan érint, de ez van.
Látom nem értetted meg amit írtam(hol volt itt CPU limitről szó?)...azonfelül meg aki nem egyszerű user és ilyen tunigot tervez nem gyk-n fog ilyen kérdéseket dobálni, szóval megint csak nem a célközönség.
A mondandó másik felét meg ignorálom ha nem bánod, semmi köze nem volt itt semminek ahhoz és az ilyen terű vita se ide tartozik.
Szegény kérdező most már biztosan teljesen bizonytalan a sok infótól amit elé raktatok.
Ugyanúgy mint ezen a másik kérdésben:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__5..
Olyan adatokkal hadakoztok, hogy az ember csak kapkodja a fejét. Egy hozzá nem értő pedig csak összezavarodik tőle nem hogy tisztábban látna, még ha igazatok is van ebben-abban.
Nem tudnátok konkrétan csak a fő kérdésre válaszolni tök egyszerűen, úgy hogy visszakérdeztek a kérdezőre: mi célból érdekli a két számolóegység közötti különbség: -vásárlás? -fejlesztés? -csak úgy eszébe jutott megkérdezni? -van már valamilyen alaplapja amibe tenne egy procit? -esetleg játékra szeretne számítógépet összerakni és még semmije sincs de mennyi összeget szánna rá? -vagy nem érdekli sem játék, sem renderelés, egyszerűen böngészni kell és filmet nézni? ..stb
Néha szánalmas ami itt is megy, de tipikus jelenség sajnos más fórumon is ez a körbe-karikába kerülgetős válaszsor, aminek a végén nem derül ki semmi....
"egyébként nem is vártam többet tőled. "
Személyeskedésből ötös, nem tudom én hol tettem azt, de a következtetéseid ebből megtarthatod magadnak. Azt meg, hogy kettészedted az üzit még nekem is jöhetett, tartalmát nézve többek közt jött is, nem feltétlen helytállóan, de ez olyan szintű vita aminek gyk-n semmi keresnivalója.
Utolsó. Elnézést kérek akkor kb minden ember nevében aki választékosabban fejezi ki magát mint az átlag.
A kérdésre a válasz meg a kérdés elején lett elodázva, egy válaszolókivételével senki se tudott arra rákérdezni amire kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!