AMD A10 5800k (4mag) vs FX 8350 (8mag) kérdés az fx mennyivel fogyaszt többet? 1 héten kb 3-4napot folyamatosan megy a gép.1hónapban kb mennyit fogyasztana a gép ft-ban?
Ha kell az egész konfog akkor ittvan:
Memória: Kingmax 2x4GB DDR3 1600Mhz
Videókártya: Sapphire R9 270X 2GB DDR5 OC Dual-X 256bites
Tápegység: Corsair VS550
És az FX8350-es procihoz milyen alaplapot ajánlanátok innen? 15k környékén ha lehet [link]
szerintem hiába magyarázod neki, nem fogja megérteni.
Látod, én is próbáltam neki elmagyarázni, DE HÁT VAN NEKI EGY 22 ÉVES (!!!!!!) HAVERJA, aki azt mondta, hogy jobb az AMD... azért ez elég nyomós érv az AMD mellett, az ilyet tényleg nem lehet figyelmen kívül hagyni. Ilyen helyzetben én is instant rendelném a 8350-et, max 15 ezres lappal XDDDDDDDDDDDDD
amúgy én adtam egy zöldet, mert nem sok ilyen ember van itt, aki tényleg képben van a dolgokkal, és próbál segíteni az elvakult embereknek, akik tanácsot kérnek, és ha nem azt kapják, amit ők akarnak kapni, akkor nem hajlandók belenyugodni, abba, hogy nincs igazuk, és kiállnak továbbra is a saját hülyeségük mellett, és nem engednek belőle.
Respekt :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!