AMD A10 5800k (4mag) vs FX 8350 (8mag) kérdés az fx mennyivel fogyaszt többet? 1 héten kb 3-4napot folyamatosan megy a gép.1hónapban kb mennyit fogyasztana a gép ft-ban?
Ha kell az egész konfog akkor ittvan:
Memória: Kingmax 2x4GB DDR3 1600Mhz
Videókártya: Sapphire R9 270X 2GB DDR5 OC Dual-X 256bites
Tápegység: Corsair VS550
És az FX8350-es procihoz milyen alaplapot ajánlanátok innen? 15k környékén ha lehet [link]
a 8350 egy húzott 8320...
Intel fanboyok... szépvagy.
Nem vagyok intel fanboy, ha az amd lenne a jobb, akkor azt ajánlanám..
De akkor hajrá, segíts magadon..
Lapot is akkor már nehogy 15-ért vegyél, lehet, hogy van ott 12-ért is...
Mindened a fogyasztás, de azért AMD-t akarsz.. gratulálok..
Kb csak hardverek témakörben szoktam válaszolni, azt hiszem az a 81% azt takarja, hogy otthon vagyok a témában, de akkor menj a saját fejed után, és ne itt kérj tanácsot, segítséget.
A tápról is írni akartam, de te úgy is jobban tudod..
arra esetleg gondoltál, hogy lehet nem véletlen ajánlják? :OOOO
Ennyivel az öcsém is az intelt ajánlja, igaz, hogy azt se tudja, hogy mi az..
És mégis mi alapján szereted annyira az AMD-t? Sorolj már fel nekem pár indokot. A 8320 jó lenne (igaz, hogy annál feljebb már nem nagyon van) de ahhoz venned kell hűtőt is, akkor meg már ott vagy, hogy tudsz venni egy i5-öt, ami erősebb, kevesebbet fogyaszt, és nem kell neki másik hűtő..
Minden igényednek megfelel. Ja és ami a legjobb: H97-es lappal fejleszthető a következő generációra.
Parancsolj, nekem itt vannak az indokaim.
(több ismerősöm is az amd-t ajánlja... tipikus.... és itt nem az amd-n van a hangsúly, mert más márkáknál is előjönnek a nagyon okos ismerősök.. )
elhiszem neki, mert 22 éves XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kész.. itt végem van!!44!!4!
(gtx titán is szép :D ) fúúúú te...
Kitalálom, 14 éves vagy, és a ballagási pénzedből akarsz gépet venni :DDDDDDD
akkor már egy igazi nagyfiúval van dolgunk :DD
már csak fejben kéne felnőnie..
Az fx 8320 és az fx 8350 alapfeszültsége ugyan annyi, ergó a fogyadztás is ugyan akkora. Ugye az fx 8350 4GHz,azfx 8320 meg 3.5 GHz alapórajelű, az fx 8320 pedig alapfeszen megy 4GHz -t kikapcsolt turbóval, ami ugyan az mint egy alap fx 8350.
Fogyasztásban +50-80 huf - ra tippelek /hónap.
Egyébként alaplap minimum Gigabyte 970a ud3p,mint ahogy előttem is írták, vagy asus m5 a97 evo r2.0 kell a processzor tápellátása miatt, nem egyébért. Olcsóbb lapban terhelésen a tápkörr túlmelegedése miatt visszavehet a proci az órajelből, ami teljesítménycsökkenést eredményez, amit senki sem akar.
Abban is egyetértünk, hogy a gyári hűtő hangos, az is cserés
Itt már kiszámoltam, pénz beszél, kutya...
Az I5 jobb játszani, fx procik már 3 évesek és még mindig nincs normálisszoftveres támogatottságuk. Egyedül a BF3,BF4 és a Watch Dogs használ 6-8 magot, máshol meg a 4mag kihasználása is ritkának számít.
Nem vagyon Intel fan, de a tények mellette szólnak.
Vehetsz egyébként I5 4440 + h97 lap kombót és ebbe belemegy a skylake is, vahy I5 4590 + h97 lap kombót, amibe szintén belemegy.
15k - ért ne vehyel fx alá lapot, mert te fogod megbánni és szidni az egészet, inkább vegyél intelt akkor, ott kevésbé érzékenyek az alaplapokra, mert kevesebbet fogyasztanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!