Fájlokat szeretnék másolni laptopra de nagyok, hogy oldjam meg a másolást?
Köszi, már megoldottam a problémát :D
Kábel nélkül létrehoztam munkacsoportot átállítottam a hálózatot otthonira(a laptopon wifi bekapcsolva)és elértem a laptopról a gépet, most épp másolja a fájlokat :D
Jajj igen ezt sok helyt olvastam,hogy ilyen cross-os lan kábellel kell megoldani,hogy működjön mindkét felőlről meg minden,de mostmár úgyis mind1 mert sikerült így megoldani.
Annyi,hogy akinek nincs net mindkét gépen azoknak lenne jó ez a megoldás de nekem így most egyszerű :D
Persze van pendrive-om, viszont a fájlok nagyok 5-6 gb-ok az én pendrive-om meg 2gb igazság szerint 5-6 gb fájlok azok lényegében mappák amiben még több mappa van szétosztva de nem szerettem volna 2gb-nként(sőt 1.86gbnként igazságszerint)másolni a pendrive-ra utána a gépre majd törlés és megismételni ezt sokszor :D
Amúgy már terveztem,hogy veszek valami nagyot de akkor sem 4-8 gbs-t hanem min. 16 max. 32gbs-t.
A telefonom belső memóriáján volt jó 6 és fél gb hely fel is raktam a fájlokat a pc-ről de laptopon megnyitva a fájlokat nem tudtam semmit kezdeni velük,mert nem látott semmit mappának mindent csak simán "fájl"-nak és 0 bájt minden :D
Sd kártyám is van ott is látta a fájlokat(amik mappák igazából)de ott is 0 bájt a méret szóval nem tudtam megnyitni őket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!