Hogy tudok 2 gép között hálózati kábellel fájlokat másolni? Van routerem is.
Figyelt kérdés
A routerbe bedugtam mind a 2 gépet hálózati kábellel bekapcsoltam a megosztást jó volt minden de a laptopot és a gépet dugom össze routerral akkor nem érzékeli gép a laptopot és forditva se. hogy csináljam?2014. júl. 3. 15:35
1/1 anonim válasza:
én úgy oldottam meg hogy router nélkül, direktbe összekötöttem két gépet, ugyan olyanra beállítottam a hálózati beállításokat majd nem tudom miért de így lekell kapcsolni a tűzfalat és a vírusvédelmet, mert különben nem enged hozzáférni a másikhoz ( legújabb ESS van fent ) aztán fogom az adott fájlt vagy fájlokat és a másik gépen egy megosztott mappába beteszem vagy kivágással, vagy másolással.. azért csináltam router nélkül mert úgy gyorsabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!