A Winyóm tele van szektorhibával, milyen programmal tudnám elkeríteni hogy oda ne írjon fájlokat semmi?
hogy okozhatja gyenge minőségű tápegység?
Az Akku-m elég rossz az tény.
Elnyomtam sajnos. Vissza akartam olvasni.
A vinchester nem bírja az áramingadozást, de kontakthiba is hibás szektorokat generálhat vagy magas hőmérséklet ami károsítja. Jelen esetben a rázkódás is bejátszhat. Milyen idős a HDD?
Végül is úgy néz ki a HDD regenerátor 2011 boot USB-vel rendbehozza, vagy csak lezárja a hibás részt nem tudom, de jelenleg már jobb.
Addig ment a dolog hogy a rendszerfájlok is felíródtak a sérült helyre és iszonyat lassú volt a rendszer.
Már kb 2x indítottam rá, futott vagy 10 órát, e még mindig lesz 1-2 éjszaka amíg csinálnia kell, a javítás sok időt vesz igénybe, szerintem érdemes lesz 1-2 hetente egy éjszakára hagyni had nézze végig :)
#6 a kis ASUS már túl van az 5 éven, 1-2 esésen is az utóbbi 2 évben elég szépen is volt használva, akár napi 24-ben is.
910 nap és 10 óra üzemidőnél tart
és
kb 4470 indításnál. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!