Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A GTX 1080 milyen vétel lenne...

A GTX 1080 milyen vétel lenne 45 ezerért?

Figyelt kérdés
1080p közepesen még mennyire jó a kártya? R9 290X-röl megéri rá váltani?
ma 15:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem rossz de már elavult, ha időtállóság kell inkább tegyél hozzá egy kicsit és RX 6600, RTX 2060 Super esetleg RTX 3050 8gb. Mert majd az új Doom, az Indi el sem fog indulni Ray Tracing magok hiányában, bár az Indi egy 2060-on is alig indul mert 8gb vram alatt nem nagyon akar menni. Na meg egy Alan Wake 2 sem lenne túl jó élmény rajta az meg a Shader Mesh hiánya miatt. Bár az ősrégi R9 290X után még egy 1080 is jó lenne.
ma 16:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Én decemberbe vettem 1080-at 50-ért. 45-ért nem nagyon láttam értelmeset, talán egy zotacot 1 ventivel. Én megvagyok vele elégedve, Red Dead Redemption 2-t játszottam vele, éles váltás volt egy rx 580 után.
ma 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!