Miért nem működik windows xp alatt az usb?
Figyelt kérdés
Szét lett szedve a gép és most windows xp alatt nem jó az usb, se billentyűzet, se az egér, nem is világít az egér alján a led. Pendriveot se érzékel. Biosban jó, be van állítva h érzékelje az usb egeret és billt is. Az alaplapon esetleg nincs bekötve vmi amitől nem érzékeli? Az f panelen ki vannak húzva a vezetékek, azt nem sikerült visszakötnöm mert csak számok vannak a vezetékek végén és a letöltött alaplapi útmutatót nem igazán igazodok ki. P4tsp-d2 az alaplapom típusa. Sajna nincs ps2s egerem és billentyűm. Hogy tudnék windows alá is működő usbt varázsolni?2014. júl. 2. 12:30
1/7 kata kata válasza:
Attól,hogy a f .panel ki van iktatva még az alaplapinak kéne működnie.Nézd meg az eszközkezelőben.
2/7 A kérdező kommentje:
Sajna nincs semmilyen ps2 cuccom ahogy írtam, ahogy betölt a windows nem tudok sehova se menni. Ha félig dugom be az egeret ott legalább az alján világít a led és érzékel, de teljesen bedugva már az se jó. Pendrive-t se ismeri fel, led se világít mint ha nem kapnának ott áramot. Sajna nem tudok a napokban sem ps2s eszközt venni, de fura h eddig jó volt, most meg nem. Biosban pedig jó.
2014. júl. 2. 14:27
3/7 A kérdező kommentje:
Amíg a windows logó nem tölt be addig van világítás az egér ledjén is
2014. júl. 2. 18:23
6/7 anonim válasza:
Mellesleg a win xp egy elavu.t rendszer. A microsoft már nem ad ki hozzá frissítéseket, így akik még ezt a rendszert használják, eléggé nagy kockázatot vállalnak. Én is első körben újra telepítést javaslok, de ne xp-t. Win7-et, vagy 8-at. Ha akkor sem jó, vidd el szervízbe. Ott tudni fogják hogy kell összekötni a dolgokat.
7/7 A kérdező kommentje:
Újratelepítettem 3x, usb már működött, de a windows logó betöltésekor elkezdett csikózódni a töltési sáv, majd az egész képernyő csíkokban úszott és villogott. Nem tudtam rájönni miért csinálta ezt, 2 xp-t is kipróbáltam. A teljes formázás hozta meg a sikert. Gondoltam leírom, hátha valakinek még lesz hasonló gondja a jövőben. Köszi mindenkinek!
2014. júl. 9. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!