Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem működik/olvasható a...

Miért nem működik/olvasható a RAM?

Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy vettem egy Corsair ddr2-es 1Gb memóriát, a meglévő Mushkin 2x1 Gb DDR2-es kártyáim mellé. Na már most a Win7-em először fel is tüntette a feladatkezelőben a remélt 3Gb mennyiséget, viszont egy idő után lefagyott a rendszer, és amikor újraindítottam, azóta az új memóriakártya behelyezésével nem hajlandó elindulni a gép (jobban mondva nem ad képet a monitor, és nem ad hangot a bios, minden más elindul, venti pörög, ilyesmi). Az alaplapom MSIP4N-Platinum, viszont nem értem, ha először felismerte a slotokban a lapokat, most miért nem működik akkor sem, ha csak az új kártyát hagyom benne, és az ide-oda helyezgetés sem segít? A válaszokat köszönöm.

2014. jún. 22. 20:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Ellenőrizd le, talán hibás: [link]

PS: A memóriakártya az az, amit a telefonba meg a fényképezőgépbe teszel. Ez csak simán memória, esetleg memória modul.

2014. jún. 22. 20:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ha benne hagyom az említett lapot, egyáltalán nem hajlandó betölteni a számítógép. Szóval nem tudom letesztelni a kártyát.
2014. jún. 22. 20:56
 3/3 anonim válasza:
Eza baj az idióta válaszadókkal, hogy kioktat és nem segít. Nekem is ez a problémám, azért nyitottam meg ezt a kérdést, mert volt rá válasz.Sajnos már megint belefutottam egy unatkozó "SZAKI"-ba.
2014. jún. 24. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!