Nem működik a laptopomon a dedikált videokártya, mi a teendő? (Nvidia Geforce GT635M)
Egy Lenovo G580 boldog tulajdonosa vagyok, eddig szinte minden flottul működött, de ma délután beütött valami gebasz.
Frissíteni akartam a driver-t a videokarihoz, le is szedtem a setupot az NVIDIA oldaláról, viszont a telepítéskor egy kis idő után, amikor a csík alig zöld, azt írja ki, hogy sikertelen. Azóta maga a gép sem érzékeli a régi driver-t, sőt magát a kártyát sem. Próbálkoztam régebbi drivereket használni, de mind ugyanezt a tünetet produkálta. Utána megpróbálkoztam a rendszervisszaállítással, de az is hibaüzenetet dobott ki, vagy négyszer, amikor próbáltam. Most a Windows (nem eredeti, de eddig sem volt vele probléma) sem akarja magát frissíteni, valami hibára hivatkozva...
Mi a teendő? Kérlek úgy írjátok meg, hogy én informatikai analfabéta is megértsem, köszi! :)
A fájlokat mind letöröltem, a lemez viszont nincs itt nálam.
Az hivatalos Lenovo site-ról is próbáltam leszedni, de az is ugyanúgy reagált.
Kössz a tippet, már szedem is! :)
Majd írok az eredményről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!