MIért van az, hogy ej játék gépigényénél általában Intel prociból gyengébbet kér mint AMD prociból?
Figyelt kérdés
Konkrétan ezt néztem most, de sok játéknál láttam már ilyet. Intelből 1.8Ghz kell, AMDből meg 2.4Ghz. Ez miért van?
2014. jún. 28. 16:25
1/4 anonim válasza:
Mert a legtöbb esetben, ugyan olyan órajelen, az intelek erősebbek.
2/4 anonim válasza:
Mert az Intel processzorok erosebbek. Hiaba hogy az amd procikba tobb mag van mint intelbe, vagy hogy a magok magasabb orajelen futnak (pl.: fx6300 vs i5), szalonkent az intel nyert.
3/4 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam, hogy ez lehet az oka, de ennyire nagy a különbség? Magonként 600Mhz-el kevesebb elég az azonos hatás eléréséhez?
2014. jún. 28. 16:59
4/4 anonim válasza:
Azért mert semmit nem érnek ezek a gépigény leírások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!