Ajánlotok közepes gépigényü játékokat erre a konfira? -lent
inkább közepes kéne,Pentium D 2x2,8ghz,4gb ram,256mb vk-de ezt cserélem de nincs most lényege.
na lehet fps,tps,moba,(lol-játszok vele),rpg,mmorpg(wow-ozok is.)Inkább mmorpg.,lehet stratégiai(aoe-sorozatok,starcraft2-őn kívül)
Válaszaitokat nagyon köszönöm mennek a zöld kezek!
Esetleg a videókártyád pontos nevét és típusát le tudnád írni? Sokat segítene :)
Így látatlanba ami szerintem elfutna:
Online FPS:
Team Fortress 2
Counter Strike
FPS:
Half-Life 2
Call of Duty II
Call of Duty IV
RPG:
Gothic I-III
Knights of the old Republic
Star Wars: Jedy Academy
Risen
Stratégia:
Sid Meier's Civilization I-IV
Crusader Kings
Europa Universalis I-III
Rome: Total War
Warcraft III
Egy gépen többen játszható:
Heroes I-V
Worms játékok
Battle for Wesnoth
Jazz jackrabbit
Esetleg az Indie játékok közt is szétnézhetnél, a legtöbbnek nem kell erős vas. Legutóbb én a To the Moon-nal játszottam, pár óra alatt végig lehet vinni, de jó a sztorija.
csak egy alaplapi gma 950 :/..
de tudtam vele rendesen-normálisan ezeket a játékokat játszani:
minecraft,starcraft2,league of legends,7day to die,surgeon simulator,swat 4,hearthstone,wow pandáig,TITAN QUEST,DIABLO 3 (MÁR KISEBB LAGGOK NÉHA),diablo2,just cause,gta sa+ see mta,battlefield2+cod4,medal of honor aa+pa+airbone,age of empires 2 hd,2,3,age of mithology,fable,wc3,ezekkel játszodtam és nem modolt driverel hanem win 7 64bit-essel. de ha tudtok írjatok köszönöm az elözőnek megy a zöld kéz.
Eszembe jutott hogy kihagytam néhány régi nagy kedvenc RTS-emet is:
Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth I-II
Rise of Nations
Empire Earth I-II
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!