Watch Dogs közepes grafon laggolna ezen a gépen?
Figyelt kérdés
Hello!
i5 4440 3.10Ghz
H97M-E35 lap
GTX650Ti 1GB
4GB 1333mhz KingMax RAM
Nos.. Kipróbáltam, és közép grafon laggol ha járműbe szállok, és vezetek az utcán, vagy a legelső küldetésnél mikor a stadionból kell menekülni, néha belaggol ha körbenézek.
Nincs valami értelmes patch a játékhoz ami elérhető tört verzióra is?
Nem tudom elhinni hogy közepes grafon nem megy el.. low-on meg sem próbáltam.. Az "autós meneküléses" résznél attól a laggtól elment a kedvem.. :S
2014. jún. 21. 12:43
1/10 anonim válasza:
Ez van. Gyange a VGAd. Nem tudom min csodálkozol.
2/10 anonim válasza:
Szerintem a Watch Dogs közepes grafon nem fog laggolni, ha veszel még 4GB ramot a gépbe.
3/10 anonim válasza:
A RAM miatt van. Köztudott, hogy ha szerencséd van megy 4GB-al, de autóba ülsz szaggatni fog. Minimum szerezz még 2 GB memóriát és nem fog szaggatni.
4/10 anonim válasza:
Joah most látom, hogy tört. Lehet hogy ez a baj. Inkább vedd meg.
5/10 anonim válasza:
Ne vedd meg, inkább még vegýel egy RAM modult.
6/10 anonim válasza:
Az en watch dogsom is cracked, megis elfut minden low-med kozott, texturak ultran, 1440x900, akadasmentesen. Sok koze nincs hozza, hogy cracked-e a game, v sem, max a patchek-> optimalizaltsag.
i7 920, GTX 550Ti, 8gb 1600mhz Ram.
7/10 anonim válasza:
A memóriával van baj hidd el. A többi még jó is hozzá.
8/10 anonim válasza:
Hát igen, a 4gb ram kevés a Watch Dogs-hoz. Én is így szívtam meg. :D
9/10 A kérdező kommentje:
Én is a RAM-tól féltem amikor felraktam.. Szeretnék még a nyáron venni + 4GB-ot, vagy lehet 8-at. Na és patcheket lehet szerezni RELOADED verzióhoz?
2014. jún. 22. 11:39
10/10 anonim válasza:
Dikk nekem 1920x1080 ba medium high beállításokkal megy 25-30 közti fpsel i5 3330p 3ghz gtx550ti 8gb1600mhz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!