Egy ilyen gép elég lehetne egy GTA V-re ha kiadják és gyári grafikán játszanék közepes felbontásban illetve a táp nem kevés?
hali.
van 1 ismerősömnek egy eladó gépe,HDD-n,gépházon kívül mindenre garanciával ,jó árban . (azért adja el,mert konzolra váltott ,mivel szerzett egy 100 centi feletti tv-t ,és azon tolja)
a gép
MSI B85M P33
Intel i5 4440
ASUS HD 7870
2+2+2+2 GB Geil 1600 mhz
XFX Pro 450w
Zalman Z11 Plus Noctua ventikkel ,szabályzó panellal
2TB HDD 240gb kingston ssd
Az lenne a kérdésem hogy sok helyen olvastam hogy hd 7870-hez min. 500w minőségi táp kell
Bár azt is olvastam,hogy hülyeség, a gyárilag ajánlott min.500w táp,mert az számítt,hogymennyit ad le ???
Az XFX pro 450 elég vagy cserélni kell?
Jó... bocs.. fáradt vagyok,nem vettem észre hogy használtan veszed....
Az XFX 450W elég neki,viszont... továbbra is fent áll az első kérdésem...
azt én tetem bele,hogy 2+2+2+2 mert azt írta csak facen hogy 8 gb geil 1600 ram dual chanelben és a jelenlegi gépemben is 1+1+1+1Gb ram van ,és elvileg dual chanelben így 4gb innen matekoztam ki
a gyári grafika az előre beállított, grafika,tehát amit felteszem játék és a grafikát nem állítgatom...
Én szinte sohasem állítom a grafikát...
A levél részletessége meg ilyesmi nem nagyon szokott érdekelni.
akkor alap beállítás:D
Nekem marad gyári grafika :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!