Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » DVD meghajtó nem ismeri fel a...

DVD meghajtó nem ismeri fel a DVD-t?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb egy hete felraktam a gépemre a Windows 8.1-et, de csak most próbáltam lemezről telepíteni játékot a gépre. Ez sajnos nem sikerült, mivel a meghajtót üresnek jelzi miután beraktam a lemezt. Az eszköz kezelőben nem írja, hogy bármi probléma lenne (azért se merült fel bennem eddig, mivel lemezről telepítettem a Win 8.1-et). Eddig Windows 7 volt a gépen és gond nélkül beolvasta a lemezeket (ezt is). Valaki nem tudja mit kéne megpróbálnom?

2014. jún. 27. 16:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Meghalt a lemez a szekrényben. A DVD-k élettartama nagyon rövid, főleg ha nem egy márkás cucc.
2014. jún. 27. 16:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát ha eredeti préseltek azok sokáig bírják. Ha géppel írott, akkor kevésbé.

- elöregedés

- karcok/kosztól olvashatatlan

- napbírnított

2014. jún. 27. 16:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem a lemezzel van a baj, mivel másik gép most is felismeri.
2014. jún. 27. 16:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Elnézést, rosszul írtam. Az eszközkezelőben egyáltalán nem jelez DVD-CD-ROM meghajtót (összekevertem a lemezmeghajtóval). Szóval az lenne a kérdés, hogy mit tudnék csinálni, hogy felismerje?
2014. jún. 27. 17:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha egyáltalán nem jelzi, akkor a kábel lett kihúzva belőle, vagy a BIOS-ban ki lett kapcsolva. Ha úgy érted, hogy ismeretlen eszközként jelzi, vagy meg van felkiáltójelezve, akkor driver-/rendszerhiba.
2014. jún. 27. 17:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem jelzi, majd megnézem a BIOS-t (kábelekkel nem babráltam, szóval azt kétlem).
2014. jún. 27. 19:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát amik a BIOS-ban vannak, azok vagy automatikus vagy bekapcsolt állapotban vannak, de továbbra se jelzi az eszközkezelőben (a saját gépben jelez egy CD meghajtót, de az akkor is üres ha bent van egy lemez).
2014. jún. 28. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!