Mennyivel volna gyorsabb a Windows ezzel az SSD-vel?
Figyelt kérdés
Egy Intel 320 Series 40GB SSDSA2CT040G310 SSD menyivel gyorsítaná fel a BOOT-olást Windows 7 x64 alatt ezzel a konfiggal. Konfig: alaplap: ASRock 960GM-GS3 FX CPU: AMD Athlon X2 250 VGA: ASUS GF GT440 1GB DDR3 HDD: Hitachi HDS721050CLA360 RAM: Patriot 4GB 1600MHz2014. jún. 20. 19:38
1/9 anonim válasza:
5-10-15 másodperccel egy HDD-hez képest.
De a tárhelymérete kevés
2/9 anonim válasza:
Ha most vinyód van akkor meglepôdsz. Nekem ssd-m van. Nagyon gyors
3/9 |Orfeusz| válasza:
A boot gyorsításért nem érdemes SSD-t venni, meg az a 40GB is kevéske. A boot kb 15 másorperc lehetne (?), de a rendszergyorsaságban jobban érződik. Végülis ebbe a gépbe talán passzol.
4/9 anonim válasza:
Tárhely tényleg kicsi. De gyorsabb egy hdd-nèl.
5/9 A kérdező kommentje:
Hát igazából csak a rendszert akartam rátenni meg egy pár programot és meghagynám mellé a HDD-t és amugy lehet inkább egy Kingston SSDNow V300 120GB SSD-t veszek az nagyobb csak igazából azt olvastam hogy Sata II az nincs az SSD-n és nekem az alaplapon nincs Sata III attól müködni fog?
2014. jún. 20. 19:49
6/9 anonim válasza:
Ha nincs SATA3 az alaplapodon, akkor igazából egy SATA3-mas HDD is kihajtja a SATA2ből amit maximum lehet, és felesleges egy SSD, nem lenne gyorsabb, ha azt akarod, hogy gyorsabb legyen a rendszer akkor vagy SATA3mas alaplaphoz kell SATA3mas SSD, vagy PCI-E-s SSD-t kell venni, de az meg annyiba kerül mint egy komplett konfig.
7/9 anonim válasza:
Én használtam SATA II alatt a SATA III-as SSD-met Samsung 120GB EVO. És azt kell mondanom, hogy szignifikánsan gyorsabb a böngészés, a bootolás és úgy általánosságban a rendszer ( még SATA II alatt is ). Egy 120-asat mindenképp ajánlani tudok, mérföldkövekkel lekörözi a merevlemezeket sebességben és ezt csak akkor tapasztalod meg, ha kipróbáltad működés közben!
8/9 anonim válasza:
Nekem is sata2 vel megy ès tènyleg gyorsabb.
9/9 Avasallador válasza:
Mért ne lenne gyorsabb a ssd? Sata 2nél is gyorsabb mivel más elven működik mind a hdd, így nincs töredezettség, és fej oozícionálási lassúság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!