Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Optikai meghajtó kell egy...

Optikai meghajtó kell egy számítógépbe?

Figyelt kérdés
2014. jún. 21. 21:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem minden esetbe.
2014. jún. 21. 21:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ma már felesleges. Én új gépbe nem vennék optikai meghajtót.
2014. jún. 21. 21:27
 3/6 |Orfeusz| ***** válasza:
Én vettem bele, ha a családban valakinek (nagymama, anya) kell valami film / zene lemez akkor azt meg tudom csinálni itthon. És a Windows telepítés is egyszerűbb.
2014. jún. 21. 21:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Manapság már nem. Tökéletesen meg lehet lenni nélküle.
2014. jún. 21. 21:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Ma már minden alaplap tud usb-ről bootolni, így emiatt nem szükséges. A játékokat a netről letöltheted nem kell hozzájuk lemez, így emiatt sem létkérdés. Ha lemezre akarsz archiválni ott egy külső hdd, így én emiatt se vennék. Persze ki mit szeret. Az egyetlen ami mellette szól, hogy legalább nem drága.
2014. jún. 21. 22:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát szerintem senkinek nem esik jól 40-50 gigát letölteni egy játéknál. Meg szerintem az is egy előnye, hogy mondjuk alaplapnál nem kell ezer drivert keresgélni a neten, mert ott van a lemez amin megtalálsz mindent. PL az én új alaplapom win 7-nél nem ismerte fel a a vezetékes netet. Így csak a dvd-ről tudtam feltelepíteni a szükséges cuccot. De ma már 2014-ben meglehet lenni nélküle is. Viszont ha kiadsz érte 5000 forintot, akkor sok szivatástól megkíméled magad.
2014. júl. 27. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!