Egy számítógépbe ha a meglévő RAMokon kívül teszek még egyet, akkor mit kell csinálni vele, hogy a gép felismerje és használja?
Figyelt kérdés
Egyik haverom rakott egy plusz RAMot a gépébe és azt állítja, hogy a BIOSban kell engedélyezni, ami szerintem hülyeség. Ő egyáltalán nem ért a gépekhez, de ezt nem ismeri be, ezért nehéz meggyőzni. Tényleg engedélyezni kellene, vagy nem kell és nekem van igazam, Egész sokat értek a számítógépekhez, de ez nem tartozik az ismereteim közé.2014. jún. 21. 20:27
2/4 anonim válasza:
automatikusan felismeri és használni fogja.
nem kell semmit engedélyezni, nincs is lehetőség a tiltására :D
4/4 anonim válasza:
Betöttem, bekapcsótam, oszt ott vót, oszt má mönt is, láccott mind a nyóc giga. Nem köllött néköm semmit állígatni. Nem is tuttam vóna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!