Melyek a legjobb minőséget produkáló videodigitalizáló kártyák vagy USB-k? Magyarországon kapható-e CI modul kártya számítógépbe, és mennyiért? Meglévő DVB-S PCI kártyával együttműködhet?
"Melyek a legjobb minőséget produkáló videodigitalizáló kártyák vagy USB-k? "
Ezen nagyon sokat el lehetne vitatkozni. Én azt mondom, hogy Hauppauge. Más meg mást fog mondani.
"Magyarországon kapható-e CI modul kártya számítógépbe, és mennyiért?"
Láttam már itthon ilyet. De drága volt (20000 fölött).
Kösz!
A Top 10.... honlap szerint is a Hauppage HVR sorozata legjobb. Máshol az Avermedia , megint máshol a Star.tech, a HP 5.... vagy a Diamond Ati HD de valaki felhívta a figyelmemet a NetUp Dual CI modulos kártyáira - szerinte annál jobb nem létezik.
Szeretnék egy kis rendet a zűrzavarban. A döntés megkönnyítése végett. Várom a további válaszokat, és előre is köszönöm.
Most néztem meg a NetUp-ot - brutális a DVB-S2 ára: 1050 dollár! Akármilyen jó is, azt hiszem annyival nem lehet jobb a Hauppage-nél amennyivel drágább......
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!