Mitől melegszik a videókarim?
Tökéletes volt végig már fél éve megvan, most az útóbbi 1 hétben elindítom a gépet kb 15-20 percig 35 fokos a vga tökéletes minden jól megy, utana felmegy kereken 80 fokra attól se lejebb se feljebb nem megy viszont a jatekok ilyenkor laggolnak és a videók is, nemhiszem hogy a melegtől mert elég jó a levegő itt, hűtve is van rendesen , ennyi erőből régen is csinalhatta volna.
Gépem adatai: A gép neve: Maisterz PC
Processzor: Intel Pentium G3220
Memória: Corsair 4GB DDR3 1333MHz
Videókártya: GAINWARD GF GTX660 OC 2GB 192bit GDDR5
Alaplap: ASROCK H81M-DGS
Ház: CoolerMaster
Tápegység: Chieftec CTG-500-80P
Válaszokat előre is köszönöm.
Ha nem csinálsz semmit, akkor is felmelegszik "magától"?
Ha igen, akkor elképzelhető, hogy egy "vírus" bányászik éppen vele vagy ilyesmi.
Én így járnék el:
1. Nézegetném a Feladatkezelőben a folymatokat, és a gyanúsakat bezárnám. Bár ehhez tudni kéne, mi a megszokott és mi a fura, illetve olyannal még személyesen nem találkoztam, ami a GPU-t használta volna masszívan. A feladatkezelő meg ugye CPU-t és memóriát mutat szinte csak...
2. Víruskeresés (én Avastot használok már régóta, igaz nem keresésre, hanem aktív védelemre. De amióta megvan, nem is nagyon volt értelme keresgélni...)
3. Ezt is lefuttatnám: (telepíteni is kell persze)
#5-ös
Bitcoin meg hasonlók bányászásáról még nem hallottál, ugye?
Nem egy hasonló kérdésnél derült ki, hogy valamilyen miner.exe futott a háttérben. De nem véletlenül tettem idézőjelbe a vírus szót sem, mivel nem vagyok benne biztos, hogy ezek is a vírus kategóriába tartoznak-e.
Egyébként neked mit jelent a vírus? (Mármint számítástechnikai értelemben...)
Azt meg nehezen hiszem el, hogy egy kártya alapjáraton 80 fokos lenne rossz paszta ide vagy oda... Mivel nem gondolom, hogy a kérdező leszedte volna a hűtőrendszert róla. De ha mégis így volt, akkor nektek adok igazat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!