NVidia GeForce 9300m Gs videokarim melegszik, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Egy Leno SL500 as laptopban a kártya, alapjáraton helyből 70fok (mondjuk 1050es a monitor) de az mindenképpen sok, hogyan javíthatnék a hűtésen? A karinak nincs külön ventije hanem egy rézcsővel van a cpu hűtőhöz kapcsolva meg van rajta egy passzív borda. Ventilátor nem férne el a hely szűke miatt. Az újra pasztázás segíthet? 2éves laptop majdnem napra pontosan. Ajánlatok légyszi alternatívákat mert nem szeretném megsütni az egészet, túl jó ahhoz hogy evvel b@sszam el.
Nem tudom van-e ilyen de én most váltottam vistáról win7 re és úgy emlékszem h nem volt ilyen meleg vista alatt, de én azt hittem ha változik akkor a win7 csak jobb lehet. :(
Előre is köszi a válaszokat.
2011. jún. 5. 15:13
1/3 anonim válasza:
a Win7-nek viszonylag sok a videókártya használata, de nem kéne ennyire melegednie. Egyébként 70 fok még nem olyan sok, 90 körül kell aggódni. Nekem elég szép hűtéssel, bordás, dupla ventilátoros hűtéssel is felmegy 70 fokra ha játszom. Az egyetlen dolog a laptoppal amit tehetsz, hogy veszel hozzá egy hűtőállványt, azok tényleg hatásosak. Plusz még sufni tuningként tehetsz plusz rézcsöveket a gépbe, a videókártyától a procihűtőig.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.
2011. jún. 5. 16:55
3/3 A kérdező kommentje:
Frissítettem a drivert és visszaesett 62re, nincs rá ésszerű magyarázat :D
2011. jún. 5. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!