Melyiket vennétek? Gainward GeForce 430GT 1GB DDR3, Gainward GeForce 220GT PCIe 1024MB DDR3 Green Heat sink, MSI N520GT-MD1GD3/LP. Ezeket néztem ki!
Főleg játékra kéne, és érdekel hgy melyik a legalkalmasabb... Egyenlőre Ati nem játszik, csak ha ilyen árban jobbat veszek...
Árban kb 1 árkategóia, Főleg Cod4, MW2, Black Ops , Crysis,Crysis Warhead, Crysis 2 , BC2 menne rajta...
Ha valakinek a 3 közül használja valamelyiket, és még valamilyen játékkal is játszik akkor leírhatná hogy milyen felbontáson milyen fps-el tolja...
Nagyon megköszönöm!!! :D
Ami azt illeti 21 évesen elég gáz lenne ha mutert kéne lehúznom ilyen téren...
Öcsémnek kell, de ez nem az én szakterületem, ezért írok hátha az értelmesebb és hozzáértő célközönség olvassa, és válaszol rá, de te egy másik kategória vagy.
Üdv !
kb 20..
Ahogy néztem közelben levő pc shopban 15 +-100 forint az ára a kariknak...
Ez jobb mint amiket írtál és még a mai játékokkal is úgy ahogy megbirkózik.
Egyébként a tesód gépébe milyen a cpu?
Dual core 2,2Ghz vagy 3,2Ghz, de nem tudom biztosan mert már nem lakok velük és nem tudok átugrani a másik szobába hogy megnézzem...
Ha jól tippelek 3,2 és intel
Az a baj hogy jó lenne pontosan is tudni.
Egyébként az általam linkelt kártyával jól járnál.
Ha meg nem akarsz ennyit rá költeni akkor ott az 512mb-s ddr5-s változata.
Megkérdeztem és 2.2Ghz Dual core, 2 giga ram, 250gb HDD
Egyenlőre Nvidia-val van tapasztalatunk, Atikat még ennyire sem ismerem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!