Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért szaggat a Crysis 3? még...

Miért szaggat a Crysis 3? még Low grafikán is Cpu. Amd x4 740 x Ram:4gb ddr3 vga R7 260x OC de Bf4 meg ultrán megy lehet hogy a játék a hibás?

Figyelt kérdés

2014. jún. 22. 14:47
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Én olyanokat akkor veszek, ha 1500 körül vannak, azok is nagyon jók szoktak lenni. Witcher III-at vettem meg legutoljára megjelenéskor ami ilyen, de az teljesen megéri, több mint 200h játékmenet van benne, még mindig nem fejeztem be, pedig már lassan egy éve megvan. Nagyon jó, ajánlom neked is.
2016. jan. 11. 10:57
 22/23 Stark2000 ***** válasza:
Majd ránézek! :) De gondolkozom a Starcraft II-őn és a felsoroltak között is. Hallottam róluk, de csak most érdekelnének. Köszi az ajánlást. :)
2016. jan. 11. 14:29
 23/23 anonim ***** válasza:

Starcraft II-nek van ingyenes változata: [link]

Nem vagyok biztos benne hogy fog neked tetszeni, nekem se tetszett elsőre, de kb 1 évvel utána egy barátom "megmutatta" hogy milyen jó, elkezdtem játszani és nagyon megtetszett. Elég kegyetlen az elején ha nincs kivel játszanod szerintem, legjobb ha egy baráttal kezdesz hozzá :D

2016. jan. 11. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!