Miért szaggat a Crysis 3? még Low grafikán is Cpu. Amd x4 740 x Ram:4gb ddr3 vga R7 260x OC de Bf4 meg ultrán megy lehet hogy a játék a hibás?
Eredeti vagy tört?
Patch?
Felbontás?
driverek?
tört n*ore szedtem le
1280x1024
minden driver jó elvileg
systemrequirementslab.com azt írja elvan avulva a cpu , vga driver de a videókártya driver nincs el avulva mert tegnap még bf4 eztem. patchot nem találtam játékhoz .
énis erre gondoltam hogy tört és azért akad ennyire.
ugrál az fps
12-60 között
lowon is.
szóval szerinted is az a baj h tört verzió?
BF4 tényleg utlrán megy nagyon szép ! minden élsímítás teljesen fel van vége
énsem értem le is törlöm Crysist
Nem is emlékszem olyanra, hogy nekem ilyen gépem lett volna akkoriban. A hozzászólásaim is érdekes amúgy, főleg, hogy akkor még csak Prohardveren voltam aktív, míg erre az oldalra én személy szerint csak 2015 Júli körül jöttem (bár tény, öcsémé, csak mert neki nem kellett, én meg lusta voltam regisztrálni). Mindegy, de vissza olvasva fake infó az egész, GT640 és E5400-zal CS:S sem megy maxon FHD-ban, nem BF4.. xDDD
"Barátocskám" , ez egy igen csak csóró ország, mondj amit akarsz, így van. Ha lenne fölösleges pénzem, biztosan nem sajnálnék pár ezer forintot játékokra, de jelenleg nincsen, és inkább értelmes dolgokra költöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!