Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért szaggat a Crysis 3? még...

Miért szaggat a Crysis 3? még Low grafikán is Cpu. Amd x4 740 x Ram:4gb ddr3 vga R7 260x OC de Bf4 meg ultrán megy lehet hogy a játék a hibás?

Figyelt kérdés

2014. jún. 22. 14:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Ha nincs rá pénzed, akkor nem játszol, ilyen egyszerű. Ha élvezel valamit, attól még fizetned kell érte, ha el is tudod lopni. Ez nem kifogás, gondolom mást se lopsz... Mindegy, ez ennek a néprétegnek a hozzáállása: "Hogyha nem büntetnek meg lopásért, akkor az nem illegális és jogom van hozzá, nekem ez jár. Igaz, gépre van pénzem, de játékra már nincs :/"
2016. jan. 9. 22:33
 12/23 Stark2000 ***** válasza:

Rengeteg dolgot leírhatnék alátámasztás képen, hogy miért hülyeség az amit írsz, de valahogy nincs kedvem egy nethuszárral vitatkozni, főleg, mert az értelmetlen. Egy hülyét úgysem tudok meggyőzni (főleg nem neten keresztül), hogy baromság az, amit ír, és nem látja át teljesen a dolgokat. Nem baj, egyszer mindenki felnő, és vagy megvilágosodik, vagy megvilágosítják.

UI: Amúgy lehet moderátorral töröltetni a hozzászólásomat, mert bántó / sértő (vagy nem tudom, pontosan milyen indokok vannak), de attól még ugyan úgy hülyén látod a dolgokat. :D Mindenesetre jó volt egy ilyen szemszöget is meghallgatni, elég vicces, amikor valaki éretlenül áll hozzá egy dologhoz. Hát további szép estét, és B.U.É.K utólag. :D

2016. jan. 10. 00:59
 13/23 anonim ***** válasza:

11 vagyok

nem jelentettem a hozzászólásod, nem tudom miről beszélsz :D

Amúgy ismerem mindkét oldalt, és ahelyett hogy ebben a hat sorban leírtad, hogy nem írsz semmit, értelmes indokokat is mondhattál, vagy cáfolhattad volna álláspontjaim... Ha meg szerinted az az értelmes ember aki lop, és az a hülye aki "fizet helyette" akkor szerintem érdemes egy kicsit elgondolkodni. Én teljes mértékben megértem ha valakinek nincs pénze és szégyenli a hobbiját, de ez a mai világban nem kifogás. A steamen 1000Ft alatt lehet ilyen játékokat kapni, és el vagy velük 50+ órát a sok ingyenes MOBA-ról és olcsó FPSekről nem is beszélve. Gondolom moziba azért elmész néha (2000 Ft 2 h-ért), ott kicsit kevesebbet kapsz a pénzedért, mégsem sírsz. Ha nem tartod azokat a dolgokat értelmesnek, amiket szeretsz, akkor önbecsülési hibáid vannak... Ha szerinted az teljesen normális hogy valaki büszkén vállalhatja hogy ellopja más verejtékes munkáját, akkor valami gond van az értékrendeddel. BUÉK neked is :)

2016. jan. 10. 01:17
 14/23 Stark2000 ***** válasza:

Nem azt mondtam, hogy jelentetted (azt alapból ki sem jelzi másnak, maximum az tűnik fel, hogy törölte egy moderátor a hozzászólásod), hanem, hogy jelentheteD(!), mert ha teszem fel valakit lehülyézel, azért már törölni szokták a hsz-t (persze, ha azt valaki jelenti).

Mondtam, hogy nincs kedvem most cáfolgatni, mert amúgy tudom, mit írjak, csak a kedvem nincsen meg. :D Egy szóval sem mondtam, hogy az értelmes, aki lop, ne értelmezd félre, és azt sem mondtam, hogy aki fizet érte, az butus. (Amúgy vicces elolvasni, nem tudom miért, de elmosolyodok a te álláspontodon, mert hülyeségnek tartom. Nem vagy te hülye, csak hülyén fogod fel, nekem is ezt mondta a matek tanár.. :D). Steamet ismerem, az akciókról is tudok, de azért egy Far Cry 3 / Crysis 3 ért elkérik a pénzt (bár tudtommal Crysis 3 pont nincsen steamen). Far Cry 3 20-21 euró körül lehet (mert kerekítve kb. az van 6.000 forintos ár), akciókor 7-10 euró között láttam legutóbb, az meg olyan 1.500 - 3.000 forint között lehet (nem teljesen rémlik most az euró árfolyama, sry)?! MOBA játékok nekem effektív nem jönnek be, sőt, nagyon sok ismerősömnek sem. Az 1.000 forintos játékok ahogy elnéztem logikai játékok, amik kb. neten is megtalálhatóak online. Moziba persze járok, nem sajnálom rá a pénzt, deee... ha mondjuk te láttál 2014-ben egy filmet , amit akkor vetítettek, elmentél rá, kifizetted a jegyet, és most meg akarod nézni, akkor mit akarsz csinálni? Rendben, mástól lehet, hogy megtudod szerezni, és úgy megvenni legálisan (már, ha ő nem "lopta"), de moziban nem hiszem, hogy 2 éves filmeket vetítenek. A másik; a zenét is élvezed (már ha nem vagy retardált / süket), de nem fizetsz minden egyes zeneszámért 2-5$ -t, hogy azt megvedd, és meghallgasd, miközben csak 2-5 perces maximum. Sőt, ha azt nézed, megtudod hallgatni YT-n, SoundCloundon (azt hiszem így írják) is, anélkül, hogy fizettél volna érte.. tehát akkor az legális, még ha a szerző rakta fel, akkor is? :D Önbecsülési hibáim nincsenek, neten keresztül ne vonj le következtetést egy olyan személyről, akit nem is ismersz. És igen, most biztos vagyok benne, hogy jönnél azzal, hogy akkor én ne hülyézzelek téged, mert nem ismerlek, de ha egyszer hülye az álláspontod, akkor mást nem tudok mondani. :D Érékrendem is helyén van, bár nem értem, ezt miért írom le, amikor különösebben nem érdekel a véleményed azzal kapcsolatban, hogy rólam mit írsz?! :D Mondjuk jó, abban látok igazságot, hogy más termékét ne lopd el. Ha most belegondolok, hogy az én játékomat lopná el valaki, aki kb. 10 percet szenvedett a crackeléssel, én meg mondjuk 1 évig csináltam (vagyis az alkalmazottjaim), akkor viszont átérzem, hogy igen, fizesd ki te p*raszt, hisz 1 év volt. Ha viszont olyan szemszögből nézem, hogy mondjuk adott egy 12 éves gyerek, akinek nyilván nincsen keresete, anyu apu pedig nem tud kölcsön adni xy anyagi ok miatt, akkor ő miből teremtse meg azt a pénzt, amiből megveszi a játékot magának? (Jó, elhiszem, hogy van házi munka szomszéd Marinéninél, de most mondjuk, hogy ilyen nincsen :D). Egy 12 évestől senki nem várhatja el, hogy megvesz magának valamit. BTW. ha tágabb dolgokban gondolkozol, én pl. nem fizetem meg a barátnőm szeretetét, ő sem az enyémet.. te lehet, hogy igen, nem tudom, nem is érdekel, de érted.. :D

Ha a cég szempontjából nézem azt, hogy ellop valaki egy játékot, akkor igen, elismerem, hogy annak a jó büdös k**va any**t, de sajnos mindenkitől meg nem várható el, hogy van rá pénze megvenni, csak persze kivételezésnél meg 1000+1 vita születne (sőt, mivel xy személy előbb - utóbb fel nő, így akkor majd később megveszi magának, mert fogadok, valakinek ez is megfordult a fejében). :D Tehát igen, más kemény munkájának gyümölcsét any**ért lopod el, de azt nem tudod kiszűrni, hogy valaki megveszi, meg crackelni, majd önzetlenségből fölrakja torrent oldalra. Én mondjuk ezt úgy csinálnám, hogy csak azzal fizettetném ki, aki olyan anyagi helyzetben van, hogy megteheti, csak abból meg 1000+1 csalás és átverés lenne, főleg a mai világot nézve.

2016. jan. 10. 01:52
 15/23 Stark2000 ***** válasza:
Amúgy bocsi a hosszú hsz ért. :D
2016. jan. 10. 01:53
 16/23 Stark2000 ***** válasza:

Viszont rohadjak meg, nincs szerkesztés itt, ezt meg elfelejtettem leírni: Én személy szerint szeretem támogatni a játék fejlesztőjét azzal, hogy (ha csak idővel, de) megveszem a termékét, ha az tetszik persze. Nálam van egy olyan szokás , hogy letöltök szépen egy játékot, ha tetszik és megtehetem, meg is veszem.

A gépes cuccra visszatérve: Jó igen, aki torrentezik, és költött gépre, akkor attól elvárható lenne, hogy a játékért is fizessen, ne csak a gépért, de ha te csak mondjuk örököltél egy gépet bátyádtól / kaptál egy gépet 12 évesen szülinapodra, attól még neked nem lesz pénzed gépre (csak igen, ha kaptál gépet, akkor anyu és apu biztosan megtud neked venni ezt-azt is, szóval maradjunk annál, hogy örökölsz gépet). Sőt, ha te csak hobbiból akarsz játszani egy pár ezres gépen, de játékra nem akarsz költeni, mert mit tudom én.. autóra gyűjtesz, akkor.. ne játssz, annak ellenére, hogy van géped? Az autóra nyilván inkább félre raksz, mint hogy 6k ért vegyél játékot inkább. És hiába vettél gépet, attól még előbb szerzed be ingyen, hisz az nem kerül pénzbe, így pedig közelebb vagy ahhoz , amire éppen gyűjtesz. (És tudom, hogy feltudod fogni, és megtudod érteni ezt az álláspontot, mert nem vagy hülye, és én is feltudom fogni azt, amit te mondasz, plusz szorult belém annyi értelem, hogy megértsem a másik szemszögét is.. :D )

2016. jan. 10. 01:59
 17/23 anonim ***** válasza:

Hú ez jó hosszú lett, köszi :D Nagyon szívesen vitatkoznék veled erről élőben, de mivel most nincs sok időm, csak egy rövidet reagálnék ha nem baj :)

1: Annyit akartam ezzel az "1000Ft"-tal, hogy más dolgokért simán kiad az ember ennyit, kevesebb szórakoztatásért. MOBA, stb-kről annyit, hogy ha játszol egy hónapot kb velük, elkezded érteni és évekig elvagy velük. Nekem se tetszett a LoL/DotA, megértem, most a HotS-t játszom, ezerszer jobb.CSGO bűnolcsó szintén. Ezelőtt kb 2 évig Starcraftoztam, kb 6k-ért vettem 500+h szórakozást, elképesztő érték (azért szüneteltetem mert most nincs rá időm, de tényleg végtelen ideig el lehetsz egy ilyennel ha megtalálod ami tetszik).

2: Nem hallgatok zenét különböző okok miatt, ebbe ne menjünk bele. Ha nem töltesz le yt-ról, hanem onnan halgatod, akkor ok. Soundcloud szintén, bár sztem ott nem minden eredeti.

3:A nagy játékokon minimum 3 évet szenvednek, gyakran túlórázással 1000+ ember, akik egyetemet végeztek és sokat dolgoztak hogy ott lehessenek.

4: 12 éves gyerek: szülinap, névnap, karácsony, gyereknap,... Ahogy írtad, munka (miért nincsen most? :D). Ha a szülők tudják hogy a gyerek örülne valaminek és el lenne vele minimum egy évig, kiadják rá azt a 10k ft-ot, ha örömet szereznek neki.

5: Amit a végén írtál annak pont az a szépsége, hogy a régi/olcsó gépeken a drága, új játékok nem fognak futni, tehát maradnak a 2-3 ezres szintén jó, de "jaj, régi szar" játékok. Ha meg atóra gyűjtesz, ami több millió,nem kiadás ez az összeg sztem ha már benzinre is fog kelleni sokkal több...

Magamról csak annyit, hogy kb 190 játék van csak a Steames könyvtáramban, amit kb 25000 Ft-ból raktam össze. Annyi játék van, hogy életem végéig elég lenne. Ezért szerintem egy jobb videokártyának a felét simán megéri kifizetni. (Van benne mondjuk elég sok fos/giveaway játék amiket csak a kártyáért aktiváltam, és sose fogok játszani, de ez sztem tényleg nem sok ezért) Ha akarod linkelek neked oldalakat, ahol rohadt olcsón/ingyen tudsz játékokat venni legálisan (nem mint a G2A pl). Pár példa amiket megszereztem: BF3 ingyen, BIoshock infinite 1$, XCOM ingyen, 12 Square enix játék 5$, stb... Ez ma már tényleg nem kifogás ha tudod azokat a helyeket ahol vehetsz dolgokat...

2016. jan. 10. 11:58
 18/23 Stark2000 ***** válasza:
Végig olvastam, hát őő.. :D Most visszagondolva, igazat adok neked is, olyan 50-60%-ban, de az én véleményem mellett is kitartok valamennyire, szóóval.. jah. Köszi a beszélgetést, belelátok most kicsit a te verziódba is és szerintem sikerült reálisabban felfognom az egész témát. :D
2016. jan. 10. 14:32
 19/23 anonim ***** válasza:
Ha a következő torrentezésednél elgondolkozol hogy vársz -e egy-másfél évet és megveszed ötödannyiért mint újonnan, addig játszol valami mást, akkor már sikerrel jártam :) Én is torrenteztem régebben mint szerintem mindenki minimum egyszer, de ma már megvettem azokat a játékokat amik tetszettek, igaz nem játszom végig őket mégegyszer. Az is rendben van szerintem, hogyha kipróbálod pár óráig hogy tetszik -e, jól fut -e vásárlás előtt. Nekem ebben a témában az az egyik legérdekesebb amúgy az hogy vannak olyan emberek (nagyon sok) akik évente megveszik kvázi ugyanazt a CoD-ot, és Fifa-t (egy kis patch + új textúrák [mezek]) teljes áron vidáman, és nem sírnak. Szerintem ha születésnapodon elkülöítesz egy kisebb összeget amit játékra szánsz és egy év alatt elköltöd nem érzed magad szarul ha játékot veszel (szerintem ez is a probléma fontos része, sok helyen rossz sztereotípiák vannak róla). Köszi neked is a beszélgetést :)
2016. jan. 10. 14:59
 20/23 Stark2000 ***** válasza:
Hát én alapvetően mindig úgy csinálom, hogy megtetszik egy játék, megnézem yt-n milyen egy gameplay, ha megfog, leszedem torrenten, megnézem hogyan fut, ha megtetszik, megveszem. Mondjuk azokat a játékokat nem veszem meg, amiket CSAK single-be lehet tolni egyes egyedül, annak nem látom értelmét.
2016. jan. 10. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!