Milyen processzort vegyek?
Elmondtam hogy nekem ilyenem van, leírtam azt is, hogy mit tud. Benchmarkokat és összehasonlítást is linkeltem. Személyesen még nem volt alkalmam kipróbálni egy Q9650-es processzort sem, így nyilván nem tudhatom azt sem hogy élesben mennyivel lehet rosszabb a Xeon proci játék terén. Szerintem 10%-nál biztosan kisebb az eltérés a 2 között, de ennél pontosabbat nem tudok mondani. A kártyádat viszont ki tudná hajtani.
Ha van türelmed és állandó kereseted akkor nyilván jobb ha egy olyan alaplap+proci kombóra gyűjtesz, ami nem hét éves. Azonban 775-ös lapra ár/érték arányban magasan a(z eredetileg socket 771-re tervezett) Xeon procik a legjobbak, azért, mert töredékrészébe kerülnek a náluk alig néhány százalékkal jobb Core2Quadoknál. Ha húszezer forintért lehetne q9650-et venni akkor azt ajánlanám az e5450 helyett, de még 40 ezer alatt sem találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!