Milyen processzort vegyek?
Figyelt kérdés
Főként játékra kéne egy proci ... A jelenlegi alaplapom Socket 775-ös foglalatú, de Core 2 Duo-s proci van benne tehát vagy Core 2 quadosat veszek(vagy Xeon) vagy veszek egy új alaplapot és AMD-t veszek bele... Pénz szűkébe vagyok tehát légyszíves ne ajánljatok új alaplapot + valami I7es szuper processzort.2014. jún. 18. 16:20
3/23 ThodEE GoD válasza:
Core 2 quad ra nem érdemes költeni akkor már inkább az AMD
4/23 A kérdező kommentje:
És milyen alaplap+AMD procit tudtok ajánlani?
2014. jún. 18. 16:30
5/23 ThodEE GoD válasza:
6/23 A kérdező kommentje:
Hát nem olcsó :D
2014. jún. 18. 17:09
7/23 anonim válasza:
Kérdező, milyen memóriáid vannak? 775-ös lapokba általába DDR2-es van, szóval új RAM-ok árát is bele kell kalkulálni :/
Én ezt ajánlanám, ha a Q9650-et támogatja az alaplapod és a chipsete is befogadja:
Nekem ilyenem van és a Core 2 Duo-hoz képest óriási javulást hozott, főleg CPU igényes játékokban. Végre tudok Guild Wars 2-ben World versus Worldozni :)
8/23 A kérdező kommentje:
Mondjuk olyan lenne jó amihez jár hűtő is.
2014. jún. 18. 17:46
10/23 A kérdező kommentje:
És akkoe inkább Xeon vagy core 2 quad?
2014. jún. 18. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!